fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Utiel s’omple d’il·lusió i alegria amb l’arribada de SS.MM els Reis Mags d’Orient

Utiel s’omple d’il·lusió i alegria amb l’arribada de SS.MM els Reis Mags d’Orient

Centenars de xiquets i xiquetes han estat rebuts per les seues Majestats i els han traslladat els seus desitjos en forma de carta.

Ahir al matí, els rostres d’il·lusió i entusiasme de centenars de xiquets van omplir de màgia el Teatre Rambla d’Utiel.

SS. MM. els Reis Mags, després d’un llarg viatge des d’Orient, feien la primera parada en les tres residències d’Utiel i posteriorment arribaven al teatre entre els aplaudiments i l’alegria dels xiquets que s’amuntegaven a l’entrada del recinte.

Melchor Gaspar i Baltasar, acompanyats del seu seguici, portaven els sacs plens de regals que esta nit repartiran per totes les llars d’Utiel.

Ahir, des de les 11.30 del matí, els Reis Mags van rebre als xiquets i xiquetes que van voler conèixer-los en persona i fer-los arribar els seus desitjos i cartes d’última hora. Les seues Majestats i els patges reals els van lliurar llaminadures i un conte en agraïment per la seua visita i com recompensa a la llarga espera d’hores de cua.

Ahir a la tarda, a les 18 hores, els Reis es van deixar veure de nou en la tradicional cavalcada que va comptar amb més d’un centenar de participants i animació de carrer. La desfilada es va iniciar des de la Casa de Cultura d’Utiel i va fer el recorregut habitual de tots els anys per a finalitzar en la Plaça de l’Ajuntament amb el missatge que les seues Majestats d’Orient van dirigir des del balcó del consistori d’Utiel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.