fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real acull la presentació del nou Club Empresarial de Networking de la mà de Globalis

Vila-real acull la presentació del nou Club Empresarial de Networking de la mà de Globalis

Amb el suport de la Cambra de Comerç de Castelló, l’Ajuntament de Vila-real i la Xarxa Innpulso, el principal objectiu d’esta trobada és l’activació i el creixement empresarial.

Dimarts que ve, 24 d’abril, se celebrarà a Vila-real la presentació del nou Club Empresarial de Networking de Castelló que arranca juntament amb la Fundació Globalis amb un enfocament innovador dins del networking i compta amb el suport de l’Ajuntament de Vila-real i la Cambra de Comerç de Castelló.

Este Club pretén transmetre un nou concepte de col·laboració empresarial amb l’objectiu d’activar i fer créixer els negocis dels seus membres.

L’esdeveniment tindrà lloc al Centre de Congressos i Convencions El Molí a partir de les 9.00 hores.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Economia de Vila-real, Xavi Ochando; i el president de la Fundació Globalis, Juan Vicente Bono, obriran la trobada empresarial en què també està prevista l’assistència de la regidora d’Innovació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Vila-real, Mónica Mañas, i del vicepresident primer de la Cambra de Comerç, Leopoldo Monfort Reverter.

A continuació, Jordi Font de Mora i M. José Martínez, membres actius del Club Empresarial de Networking, presentaran i explicaran la metodologia de funcionament del Club.

La conferència està adreçada a pimes i micropimes, professionals i autònoms que desitgen començar a interactuar entre si i crear sinergies empresarials a la província de Castelló.

Les inscripcions segueixen obertes i es poden realitzar a través de la pàgina web del grup empresarial networkingcastellon.com, on ja han confirmat assistència més de 35 empresaris i empreses provincials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.