fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real commemora el Dia del Medi Ambient i consciencia sobre ecologia i canvi clim脿tic amb dues confer猫ncies

Vila-real commemora el Dia del Medi Ambient i consciencia sobre ecologia i canvi clim脿tic amb dues confer猫ncies

La Regidoria d’Agricultura, Medi Ambient i Canvi Clim脿tic commemora el Dia del Medi Ambient, que se celebra el proper 5 de juny, amb dues activitats parar conscienciar sobre el canvi clim脿tic i l’ecologia.

La primera d’elles es titula Prediccions, precognicions i alguna certesa al voltant del medi ambient i canvi clim脿tic, en la qual l’escriptor local Vicent Us贸 presentar脿 el llibre Encara no 茅s tard. Claus per a Entendre i aturar el canvi clim脿tic, d’Andreu Escriv脿, llicenciat en Ci猫ncies Ambientals i doctor en Biodiversitat per la Universitat de Val猫ncia que ostenta el XXII Premi Europeu de Divulgaci贸 Cient铆fica Estudi General, en el marc dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira 2016. La cita ser脿 el 2 de juny, a les 19.00 hores al pati de la Casa dels Mundina i servir脿 per reflexionar sobre el major repte a qu猫 s’enfronta la humanitat en el segle XXI, que 茅s el canvi clim脿tic, i oferir脿 una visi贸 esperan莽adora sobre les possibilitats d鈥檃turar-ho.

La segona de les activitats ser脿 la confer猫ncia Medi ambient i canvi clim脿tic des de l’貌ptica del cristianisme actual, que tindr脿 lloc el 5 de juny, a les 19.00 hores a la sala de reunions de la Caixa Rural, a c脿rrec del sacerdot i consultor de la Hermandad Obrera de Acci贸n Cat贸lica (HOAC), 脌lvar Miralles. La xarrada far脿 refer猫ncia a la reuni贸 que el 25 de maig passat van mantenir el president dels Estats Units, Donald Trump, i el papa Francisco al Vatic脿. Dos homes amb dues visions contraposades sobre l’ecologia, motiu pel qual el pont铆fex li va lliurar la seva poderosa enc铆clica sobre l’ecologia, Laudato Si. La confer猫ncia ajudar脿 a desvetllar les claus del document.

Leave a Reply

Your email address will not be published.