fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real obri la convocatòria per a participar en la IV Trobada d’Artesans que se celebrarà al desembre

Vila-real obri la convocatòria per a participar en la IV Trobada d’Artesans que se celebrarà al desembre

La Regidoria d’Agricultura, Sostenibilitat, Transició Ecològica, Energètica i Medi Ambient programa la quarta edició de la Trobada d’Artesans Consum Responsable que se celebrarà a la Casa dels Mundina de Vila-real.

L’esdeveniment, que tindrà lloc durant els dies 13,14 i 15 de desembre, ha obert el procés d’inscripció perquè els artesans i artesanes puguen participar, de manera gratuïta, oferint els seus productes artesanals.

Esta cita comercial té com a principal objectiu fomentar el consum responsable i l’artesania, per la qual cosa els participants hauran d’oferir productes artesanals d’elaboració pròpia i proximitat. La trobada comptarà així mateix amb una oferta complementària com a concerts i activitats per al públic infantil i adult, a més de tallers familiars i mercats d’intercanvi.

La Trobada d’Artesans obrirà el divendres 13 de desembre en horari de 17.00 a 21.00 hores, mentre que el dissabte dia 14 de desembre l’horari serà de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores; finalment, el diumenge romandrà oberta de 10.00 a 14.00 hores.

Cal recordar que l’any passat van ser al voltant de 20 artesans el que es van donar cita en la tercera convocatòria d’este esdeveniment, que se celebra en els dies previs al Nadal. Per a més informació sobre la convocatòria d’inscripció: http://bit.ly/2JBGM1q

Leave a Reply

Your email address will not be published.