fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real organitza una nova edició de la campanya ‘Recicla en els teus aparells’

Vila-real organitza una nova edició de la campanya ‘Recicla en els teus aparells’

S’instal·larà un punt net mòbil on depositar els electrodomèstics a la Plaça Major de la ciutat el dimarts 9 de novembre, de 10 a 19 hores.

El pròxim dimarts 9 de novembre, arribarà a Vila-real una nova edició de la campanya “Recicla els teus aparells”, una iniciativa que té com a finalitat conscienciar la població sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics.

Esta iniciativa està impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Agricultura i Medi Ambient, en col·laboració amb les grans plataformes del sector com Recyclia, Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraees. 

L’acció es desenvoluparà a la Plaça Major de la ciutat el dimarts 9 de novembre, de 10 a 19 hores. Allí s’instal·larà un punt net mòbil on els veïns podran depositar xicotets electrodomèstics desbaratats o en desús. Per este gest, els participants podran guanyar productes elèctrics i electrònics a través dels diferents sortejos a peu de carrer. A més, podran emportar-se una Tauleta mitjançant el concurs que es realitzarà a través de les xarxes socials de Facebook (@reciclatusaparatos) i Instagram (@reciclatusaparatos).

Amb aquesta campanya, l’Ajuntament pretén garantir el correcte reciclatge dels aparells que, en moltes ocasions, acaben en els contenidors convencionals, amb l’alt grau de contaminació i el perill per a la salut que genera aquest tipus d’accions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.