Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real presenta el cicle Vila-real Alive amb els concerts d’Andrés Suárez, Ara Malikian, Coque Malla i Maldita Nerea

Vila-real presenta el cicle Vila-real Alive amb els concerts d’Andrés Suárez, Ara Malikian, Coque Malla i Maldita Nerea

Les actuacions se celebraran del 19 al 25 de setembre en el recinte del col·legi Verge del Carmen amb aforament molt limitat.

L’Ajuntament de Vila-real presenta el cicle de concerts Vila-real Alive amb quatre actuacions musicals de diferents estils i amb artistes de projecció nacional i internacional com a part del Pla de renaixement impulsat per l’equip de govern per a reactivar la ciutat tant culturalment com econòmica.

Els concerts, que es desenvoluparan del 19 al 25 de setembre, comptaran amb els artistes Andrés Suárez, Ara Malikian, Coque Malla i Maldita Nerea, els qui actuaran en el recinte del col·legi Verge del Carmen, un espai delimitat i a l’aire lliure, i amb les corresponents mesures de prevenció per la pandèmia.

El regidor responsable de la marca Vila-real Ciutat de Festivals, Diego A. Vila, ha assenyalat la rellevància d’este cicle de concerts, que durant este estiu ha recorregut 40 ciutats de tota Espanya i amb el qual “presentem una oferta cultural de qualitat, amb totes les mesures de seguretat, atractiva no sols a nivell local sinó també per a la província, per a continuar amb la dinamització econòmica de Vila-real en un moment de crisi com l’actual”.

El cantautor gallec Andrés Suárez obrirà el cicle de concerts el dissabte 19 de setembre; el dimarts 22 de setembre serà el torn del violinista internacional Ara Malikian; el líder i vocalista de Los Ronaldos, Coque Malla, actuarà el dijous 24, mentre que la formació de pop rock Maldita Nerea tancarà el cartell amb un concert el divendres 25 de setembre. “Esta proposta musical reforça la nostra marca de Ciutat de Festivals i va en la línia de la programació cultural i musical que Vila-real ha vingut desenvolupant este estiu, amb uns protocols de seguretat i prevenció que han funcionat correctament, sense risc per al públic, i que han demostrat que la cultura és segura”, recalca l’edil.
L’espai triat per a dur a terme este esdeveniment musical és el recinte del col·legi Verge del Carmen que habitualment s’utilitza com a aparcament del Villarreal CF quan es disputen partits en l’Estadi de la Ceràmica. Vila ha apuntat que es tracta d’un espai delimitat i a l’aire lliure que reuneix les condicions per a esta mena d’espectacles. El regidor també ha subratllat que les actuacions tindran un aforament molt limitat i s’han establit els corresponents protocols i mesures que fixa la normativa de prevenció per la COVID-19 per al públic assistent, com l’obligació de l’ús de màscara i mantindre les distàncies de seguretat.

Impulsat per l’Ajuntament en col·laboració amb la promotora musical The Music Republic, el cicle de concerts compta amb tots els permisos tant municipals com de la Generalitat Valenciana, que en este moment és l’administració competent per a autoritzar estos esdeveniments.

Les entrades ixen hui a la venda des de 19,95 euros i es poden adquirir en la web www.wegow.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.