fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vilafamés inicia demà les festes de Sant Miquel de Les Veremes

Vilafamés inicia demà les festes de Sant Miquel de Les Veremes

Vilafamés ha presentat el programa de les festes de Sant Miquel de les Veremes, que viuran entre el 23 i el 29 de setembre. Les festes estan organitzades per Amics de l’Ermita de Sant Miquel amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafamés i el patrocini de nombroses entitats i comerços del municipi.

La programació s’iniciarà el divendres dia 23 de setembre amb l’exposició del concurs fotogràfic del paratge de Sant Miquel. La mostra romandrà oberta el dissabte 24 entre les 11.30h i les 13.30h i entre les 17.00 i les 18.00h. Diumenge 25 es podrà visitar des de les 11.30h a les 13.30h. El mateix divendres el grup de bombos i tambors de l’associació oferirà una cercavila al qual seguirà un sopar popular a la Plaça de la Font. Per tres euros es podrà adquirir una ració de “tombet de bou”. A més hi haurà bingo i actuarà el duo “Harmonia”.

Dissabte dia 24 tindrà lloc una marxa pels voltants de l’ermita, un concurs de guinyot i un sopar popular en què s’oferirà llom, llonganisses i botifarres per quatre euros. L’activitat compta amb la col·laboració de l’associació de joves. A continuació hi haurà bingo i carro embolat.

El diumenge dia 25 després del dinar amb sardines de bota, ous ferrats i tomates arribarà la paella monumental. El dinar tindrà un preu de tres euros per ració i la paella de sis. A la vesprada se celebrarà la missa en honor al patró i la clausura de les festes a càrrec dels bombos i tambors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.