fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vilafamés inicia el cicle de celebracions de Sant Antoni en La Bassa de les Oronetes

Vilafamés inicia el cicle de celebracions de Sant Antoni en La Bassa de les Oronetes

Les festivitats de Sant Antoni que acull el terme de Vilafamés es van iniciar el dissabte amb la celebració de la Bassa de les Oronetes.

Al matí es va celebrar un dinar i la benedicció dels rotllos. A la nit com marca la tradició es van donar tres voltes a la bassa i posteriorment es van repartir els rotllos beneïts entre tots els assistents. Entre els presents no van faltar l’alcalde de la localitat, Abel Ibáñez, així com el regidor de Festes, Sergi Trilles.

El proper cap de setmana la població viurà els actes principals de la festa. Dissabte dia 16 al matí es beneiran els rotllos al Carrer Sant Antoni. A la tarda tindrà lloc la “Matxà” que començarà al carrer Sant Antoni i finalitzarà a la Plaça de la Font on hi haurà figues, cacauets, tramussos i vi. A la plaça germanes Mas se celebrarà la discoteca dels quintos i quintes 2016. Ja el diumenge dia 17 des del carrer Sant Antoni sortirà la processó amb l’acompanyament dels dolçainers i se celebrarà la missa en honor al patró dels animals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.