fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs ha acollit el II Taller sobre Municipis del Bé Comú

Vinaròs ha acollit el II Taller sobre Municipis del Bé Comú

Este moviment busca contribuir a una millora en la qualitat de vida dels habitants de la regió, a través d’una economia més ètica i inclusiva.

Este cap de setmana Vinaròs va acollir el II Taller sobre Municipis del Bé Comú, el qual va reunir al Vinalab a alcaldes i membres de les corporacions municipals de diversos municipis de la província de Castelló.

Este acte, organitzat per l’Associació Valenciana de Foment de l’Economia del Bé Comú (AVEBC) i la Fundació Novessendes, en col·laboració amb la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació i de la Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Vinaròs, va comptar amb la participació del director general de Cooperació i Solidaritat, Federico Buyolo.

Durant l’acte de presentació, Buyolo va destacar el paper de l’economia del Bé Comú, “una proposta que busca contribuir al procés de desenvolupament humà, solidari, sostenible i democràtic de la regió, amb l’objectiu d’aconseguir millores en la qualitat de vida dels seus habitants”.

Per la seua banda, l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, va agrair la iniciativa i va assenyalar que qualsevol pla que contribuïsca a millorar el benestar de la ciutadania és benvingut. “És fonamental seguir treballant des de l’administració pública per aconseguir una economia més ètica i inclusiva, el que fa que tallers com este siguen tan importants per crear consciència”, va afegir.

Marisa Saavedra, coordinadora C.E. l’EBC a Castelló, va indicar que entre els recursos que disposa l’Economia del Bé Comú per al treball amb els municipis es troba un pla global d’acció, el qual té en compte a tots els col·lectius implicats, des del ple municipal a les associacions o la xarxa empresarial. Per fer-ho, la participació ciutadana és clau, va concloure la directora de la Fundació Novessendes, Esther Paulo, juntament amb el regidor d’esta àrea a Vinaròs, Hugo Romero.

Leave a Reply

Your email address will not be published.