fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs presenta les XXV Jornades de la Cuina dels Arrossos

Vinaròs presenta les XXV Jornades de la Cuina dels Arrossos

De l’1 de novembre al 8 desembre set restaurants oferiran menús especials elaborats amb els millors productes de proximitat i amb l’arròs com a principal protagonista.

El passeig de Colom ha acollit este matí la presentació de les XXV Jornades de la Cuina dels Arrossos organitzades per la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, amb la col·laboració dels restaurants. En esta edició participen un total de set establiments amb menús originals i creatius, que combinen els arrossos més tradicionals amb la cuina més avantguardista, sempre amb productes de gran qualitat per satisfer als comensals més exigents.

Els establiments participants són Bergantín, La isla, Nou Parada, Rafel Lo Cristalero, Hotel Restaurant Teruel, L’Olivera i Vinya d’Alòs. Cada xef ha preparat receptes úniques amb entrants, plat principal i postres a escollir, tot a preus que oscil·len entre els 32 i 35€.

Durant la presentació el regidor de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic, Marc Albella, ha destacat que les “Jornades de la Cuina dels Arrossos són les més antigues de la localitat i una bona mostra de l’excel·lent cuina que es pot trobar al nostre municipi”. En este sentit, comentava estes jornades tanquen el calendari gastronòmic 2019 i ja es treballa en el del any vinent, que incorporarà importants novetats per tal de continuar promocionant la gastronomia local al costat dels restauradors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.