fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs tornarà a celebrar una nova edició de Les Botigues al Carrer el pròxim diumenge 6 de març.

Vinaròs tornarà a celebrar una nova edició de Les Botigues al Carrer el pròxim diumenge 6 de març.

Des de les 9.00 i fins a les 20.00 hores, 40 establiments exposaran els seus articles a les carpes instal·lades a la Plaça Parroquial, carrer Major i plaça Sant Agustí, a preus excepcionals per tancar la temporada d’hivern.

La presidenta de l’Associació de Comerciants de Vinaròs, MªÁngeles Pereda, explicava que “estem molt satisfets de com funciona aquesta iniciativa, que arriba a la seua 21a edició i que és molt esperada pels nostres clients”.

Els comerços no tancaran al migdia i, com és habitual, s’instal·laran atraccions infantils a la Plaça Parroquial, per tal de facilitar la jornada comercial a les famílies. Entre els articles que podran trobar figuren moda infantil, juvenil, femenina i masculina, sabateries i articles de pell, articles per a la llar, etc.

El regidor de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vinaròs, Domènec Fontanet, qualificava de “plenament consolidada aquesta cita comercial” i destacava “el consistori està al costat d’iniciatives com aquesta amb les quals donem suport al comerç de proximitat de la nostra ciutat, un dels nostres motors econòmics”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.