fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Visites dinamitzades, tallers i concerts omplen la programaci贸 de Setmana Santa de Benicarl贸

Visites dinamitzades, tallers i concerts omplen la programaci贸 de Setmana Santa de Benicarl贸

Les regidories de Cultura i Turisme han organitzat activitats adre莽ades especialment al p煤blic familiar i dos concerts a c脿rrec de prestigioses formacions musicals.

La Setmana Santa a Benicarl贸 arriba carregada d’activitats organitzades per les regidories de Cultura i Turisme amb l’objectiu d’oferir un ampli ventall de possibilitats adre莽ades tant als turistes que visiten Benicarl贸 com als ve茂ns i ve茂nes que es queden a la ciutat.

La programaci贸 es dur脿 a terme del 14 al 24 d’abril i inclou visites dinamitzades, tallers i concerts. D’una banda, les visites dinamitzades abordaran tem脿tiques com l’alimentaci贸 a l’antiguitat, els inicis de Benicarl贸 o la seua vessant marinera. Paral路lelament, s’han organitzat tallers i altres activitats, com ara jocs d’escapada, que complementaran els continguts de les visites.

Juntament amb les visites i els tallers, tamb茅 s’han programat concerts. Per al divendres 15, a l’esgl茅sia de Sant Bartomeu, hi haur脿 l’actuaci贸 de la formaci贸 de quintet de corda amb guitarra 芦A cordes禄, amb entrada gratu茂ta fins a completar aforament. La formaci贸 cl脿ssica oferir脿 un recorregut per diferents estils musicals a partir d’obres de Vivaldi, Paganini, Rodrigo o Guastavino.

I per dissabte 16, s’ha programat l’actuaci贸 de la prestigiosa formaci贸 Gospel Factory, a l’Auditori Pedro Mercader, que oferir脿 el millor repertori de m煤sica gospel. En aquest cas, l’entrada 茅s gratu茂ta per貌 cal fer reserva pr猫via a la Tourist Info als tel猫fons 964 47 31 80 o 964 46 01 53.

A m茅s, des del 14 i fins al 24 d’abril, el MucBe i la Casa Tradicional Benicarlanda faran horaris especials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.