fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

163 alumnes d’Onda es beneficien de les ajudes de transport interurb脿

163 alumnes d’Onda es beneficien de les ajudes de transport interurb脿

El regidor de l’脿rea de Joventut de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha informat que aquest curs s贸n m茅s els alumnes que s’estan beneficiant de les ajudes de transport interurb脿 de l铆nia regular que ofereix el consistori.

Concretament, ja s贸n 163 els estudiants de la localitat聽 d’Educaci贸 Postobligat貌ria que utilitzen aquestes ajudes municipals per a acudir a diferents centres educatius de la prov铆ncia, principalment a la Universitat Jaume I.

En el mes de novembre es va registrar el nombre m茅s gran d’usuaris que van utilitzar aquest 聽servei gratu茂t. 鈥淟’augment de la demanda demostra que s’est脿 oferint un servei adequat i satisfactori,聽 responent aix铆 a les necessitats de la ciutadania鈥, ha manifestat el regidor.

En aquest sentit, Blaya ha senyalat que per聽 segon any consecutiu, l’equip de govern subvenciona el transport als estudiants que cursen els seus estudis en centres educatius de Vila-real i Castell贸 durant el curs acad猫mic. 鈥淎questa iniciativa inclou novament el servei d’autob煤s gratu茂t a la UJI a trav茅s de la l铆nia regular, la qual cosa comporta major disponibilitat d’horaris per a l’alumnat鈥, ha destacat Blaya, qui ha explicat que 鈥渓es ajudes econ貌miques es destinen exclusivament per a subvencionar el preu per viatge, anada i tornada per dia, del curs acad猫mic corresponent鈥.

Finalment, el regidor ha recordat que 鈥渆n la seva aposta pels joves onders, l’equip de govern聽 ha invertit聽 m茅s de 40.000 euros per a facilitar la continu茂tat dels seus estudis i estalviar diners a les fam铆lies del municipi, ja que l’autob煤s 茅s totalment gratu茂t鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.