fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

163 alumnes d’Onda es beneficien de les ajudes de transport interurbà

163 alumnes d’Onda es beneficien de les ajudes de transport interurbà

El regidor de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Onda, Asensio Blaya, ha informat que aquest curs són més els alumnes que s’estan beneficiant de les ajudes de transport interurbà de línia regular que ofereix el consistori.

Concretament, ja són 163 els estudiants de la localitat  d’Educació Postobligatòria que utilitzen aquestes ajudes municipals per a acudir a diferents centres educatius de la província, principalment a la Universitat Jaume I.

En el mes de novembre es va registrar el nombre més gran d’usuaris que van utilitzar aquest  servei gratuït. “L’augment de la demanda demostra que s’està oferint un servei adequat i satisfactori,  responent així a les necessitats de la ciutadania”, ha manifestat el regidor.

En aquest sentit, Blaya ha senyalat que per  segon any consecutiu, l’equip de govern subvenciona el transport als estudiants que cursen els seus estudis en centres educatius de Vila-real i Castelló durant el curs acadèmic. “Aquesta iniciativa inclou novament el servei d’autobús gratuït a la UJI a través de la línia regular, la qual cosa comporta major disponibilitat d’horaris per a l’alumnat”, ha destacat Blaya, qui ha explicat que “les ajudes econòmiques es destinen exclusivament per a subvencionar el preu per viatge, anada i tornada per dia, del curs acadèmic corresponent”.

Finalment, el regidor ha recordat que “en la seva aposta pels joves onders, l’equip de govern  ha invertit  més de 40.000 euros per a facilitar la continuïtat dels seus estudis i estalviar diners a les famílies del municipi, ja que l’autobús és totalment gratuït”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.