fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Playas CD Castelló prolonga les seues victòries en 2ªB

Els Platgers sumen la seua setena victòria en Lliga després de vèncer per la mínima (2-1) davant un bon rival com el CFS Esparreguera amb un gran ambient en les graderies del Pavelló Ciutat de Castelló i que serveix per a consolidar als homes de Manuel Collado en el quart lloc del grup tercer de segona B en solitari amb 24 punts.

Els Platgers sumen la seua setena victòria en Lliga després de véncer per la mínima (2-1) davant un bon rival com el CFS Esparreguera amb un gran ambient en les graderies del Pavelló Ciutat de Castelló i que serveix per a consolidar als homes de Manuel Collado en el quart lloc del grup tercer de segona B en solitari amb 24 punts.

Vesprada de futbol sala amb Majúscules el que es va poder viure en el Coliseu Castellonenc entre la cambra i sisena classificació on la nota predominant va ser la gran esportivitat entre les dues aficions i el bon joc desplegat en la pista.

El partit va començar molt bé per als locals, ja que abans que es complira el primer minut de joc, Hèctor, a l’eixida d’un servei de cantonada va pujar el primer tant al marcador. El Playas va seguir atacant i tenint ocasions clares però que no va aconseguir materialitzar mentre que els barcelonins eixien molt ràpid a la contra i solament posaven en destret a *Falcón amb trets llunyans. Quan semblava que s’arribaria al descans amb aqueix paupèrrim 1-0, en una gran eixida de pressió, Guille assistia a Santi que només en el segon pal pujava el 2-0 a l’electrònic en el minuts 18 amb el qual es va arribar a l’intermedi.
La segona meitat va seguir pel mateix camí, amb ocasions en ambdues porteries però l’actuació dels dos portes va evitar que el marcador es moguera. Ho van tenir més a prop els locals, ja que mancant 9 minuts els visitants es van quedar amb un menys per expulsió de David Vallés per doble groga, però van saber patir i aguantar dos minuts sense que els de la Plana aconseguiren materialitzar un gol.
Mancant 6 minuts els de Esparreguera li la van jugar amb porter jugador i la veritat és que movien molt bé la pilota i així en el minut 36 van aconseguir escurçar distàncies per mediació d’Óscar Veca. Va haver de sol·licitar temps mort Manolin per a corregir la defensa en inferioritat, ja que els barcelonins estaven fent molt dany, a partir d’aqueix moment ja no van moure la pilota tan fàcil i els castellonencs van robar un parell de pilotes que no van materialitzar en gol per poc, després de sengles trets des de la seua pròpia àrea.
Ja no va haver-hi temps per a més i la trobada va finalitzar amb un ajustat 2-1 però que permet als “orelluts” sumar la seua tercera victòria consecutiva i amb ella aconseguir els 24 punts que li situen en la quarta plaça de la classificació.
Pròxima setmana es disputen dues jornades, la 14 i la 15. La jornada 14 es disputa entre setmana, concretament aquest dimarts 8 de desembre a les 12 hores contra la Barceloneta, en el Pavelló Marítim de la capital catalana. I dissabte que ve 12 de desembre es disputarà la jornada 15 en la qual visitarà el Ciutat de Castelló a les 17h. el segon classificat el CCR Castelldefels.