fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alacant acull la quarta jornada dels Jocs Esportius Adaptats

Alacant acull la quarta jornada dels Jocs Esportius Adaptats

Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, al Pavell贸 Municipal Central Pitiu Rochel s’han reunit 19 centres educatius.

La quarta jornada dels Jocs Esportius Adaptats a les comarques alacantines s’ha celebrat a la ciutat d’Alacant, emmarcada dins de la 38a edici贸 dels Jocs Esportius organitzats per la Conselleria d’Educaci贸 Cultura i Esport, i coincidint amb la commemoraci贸 del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat.

Al Pavell贸 Municipal Central Pitiu Rochel d’Alacant s’han reunit un total de 340 persones entre alumnat, professorat i col路laboradors, amb l’objectiu de fer diferents activitats esportives per tal d’afavorir la inclusi贸 i d’oferir les mateixes oportunitats en la difusi贸 de la pr脿ctica esportiva a l’alumnat valenci脿.

A m茅s de les activitats f铆siques, els participants en la jornada han gaudit d’un dinar de conviv猫ncia, i els centres col路laboradors, d’una visita cultural per la localitat alacantina.

En la quarta jornada d’esport adaptat han participat un total de 19 centres educatius: IES Gaia, CEIP Miguel Hern谩ndez, CEIP Azor铆n, CEIP Bec de L’Aguila, CEIP L’Horta (Sant Vicent del Raspeig), IES Leonardo Da Vinci, CPEE Lo Morant, CEIP El Tossal, CEIP Rabassa, CEIP Gloria Fuertes, CEIP Rafael Altamira, CEIP Azor铆n, CEIP Santo Domingo, CEIP La Albufereta, CEIP Pedro Duque, IES 8 de Mar莽, CEIP Voramar (Alacant), CEIP Cervantes (Santa Pola) i CEIP La Paloma (Aspe).

L’organitzaci贸 i el desenvolupament de la jornada celebrada a Alacant ha estat a c脿rrec del Servei Territorial de Cultura i Esport d’Alacant, amb la col路laboraci贸 de l’Ajuntament d’Alacant, el TAFAD de l’IES 8 de Marzo, la Federaci贸 d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana i el Centre Penitenciari de Fontcalent.

La pr貌xima cita dels Jocs Esportius Adaptats es dur脿 a terme aquest mateix dimecres, 4 de desembre, a la localitat d’Ibi amb la participaci贸 de 5 centres docents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.