fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Alejandro Blasco Regueira, passa a formar part del Club de Voleibol Mediterrani de Castell贸 en la nova temporada

Alejandro Blasco Regueira, passa a formar part del Club de Voleibol Mediterrani de Castell贸 en la nova temporada

Alejandro Blasco, juga de punta receptor, ajudara a l’equip en les facetes de defensa i atac per les puntes.

Blasco ix del Club de Voleibol L麓Illa Grau, i passa al Club de voleibol Mediterrani per a seguir en la m脿xima categoria del voleibol Nacional.

脡s un jugador jove amb una bona projecci贸, a m茅s 茅s polivalent el que l’ajudara a intentar cercar-se un buit entre els 7 jugadors titulars de l’equip.

Sergio Navarro “茅s un jugador jove, amb bones expectatives i bones qualitats f铆siques, ha de treballar dia a dia per a aconseguir estar al nivell de la Superliga Masculina, segur que amb la maduresa i l’experi猫ncia aconseguir脿 aportar moltes coses a l’equip”.

Jos茅 Mar铆a 脕lvarez “Alejandro t茅 una bona pot猫ncia de salt, es mesurar脿 cercant la titularitat amb Jos茅 Mar铆a Gim茅nez i Lucas Adriano, segur que est脿 sana rivalitat beneficiara als jugadors i a l’equip.

Santi L贸pez, president “el Club ha vist bona predisposici贸 del jugador per a entrar a formar part del nostre equip, 茅s un jugador humil amb els peus en el s貌l, sap que ha de treballar fort per a estar al nivell, de moment s’est脿 esfor莽ant molt i va pel bon cam铆, el treball del dia a dia 茅s el que fa grans jugadors”.

El Club es troba immers en la campanya dels Col路legis i Instituts, on lliurem informaci贸 de l’activitat de voleibol en el seu propi centre, i a m茅s els jugadors S猫nior de l’equip de Superlliga visitaren els Centres per a realitzar partits d’exhibici贸”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.