fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora incrementa un 20% l’import de les ajudes a esportistes individuals i per parelles

Almassora incrementa un 20% l’import de les ajudes a esportistes individuals i per parelles

Els atletes que pertanyen a un club local tamb茅 podran sol路licitar les subvencions en aquesta edici贸

L’Ajuntament d’Almassora modificar脿 les bases reguladores de les ajudes a esportistes individuals i per parelles amb l’objectiu d’incorporar algunes millores per als beneficiaris, com l’increment d’un 20% en la quantitat m脿xima (fins a 1.200 euros) que els atletes rebran pels seus m猫rits i assoliments esportius. Aix铆 mateix, la convocat貌ria per a l’any 2017 permetr脿 que aquells esportistes que destaquen en les seues disciplines puguen acollir-se a les subvencions, encara que pertanyen a clubs locals.

Una altra de les novetats destacades 茅s la gran rellev脿ncia que aquest barem donar脿 als resultats esportius de la temporada. Els candidats podran obtenir un m脿xim de 100 punts, dels quals el 50% seran els resultats esportius reconeguts per les corresponents federacions en campionats mundials, europeus, nacionals i auton貌mics. Un altre 30% ser脿 concedit en funci贸 de la dist脿ncia dels despla莽aments que realitzen per a competir. Segons si la disciplina practicada 茅s o no ol铆mpica podran rebre fins a 5 punts i els atletes d’elit dels diferents nivells reconeguts pel Consell Superior d’Esports i per la Conselleria d’Esport obtindran fins a 15 punts.

El regidor d’Esports, Xavier Trenco, ha assegurat que aquestes ajudes s贸n “un reconeixement al treball, a l’esfor莽 i al talent dels esportistes locals” i “un impuls perqu猫 seguisquen competint al m茅s alt nivell”. Trenco ha destacat que “la creaci贸 d’aquestes bases suposa un exercici de transpar猫ncia en la concessi贸 de subvencions amb fons p煤blics, un aspecte que hem treballat a fons en les dues 煤ltimes convocat貌ries”

A fi de facilitar al m脿xim els tr脿mits als esportistes, el Servei Esportiu Municipal (SEM) ha elaborat unes plantilles per a la justificaci贸 dels diferents requisits, les quals seran penjades en la web municipal. Els candidats hauran d’elaborar una mem貌ria de les activitats de la temporada 2015/16, un pressupost de la present temporada i certificar la possessi贸 d’una llic猫ncia federativa, entre altres.

Les bases elaborades pel consistori tamb茅 especifiquen aquelles despeses que seran considerats com a subvencionables, que inclouen aspectes com el material esportiu, les factures de serveis professionals com els prestats per entrenats o per assist猫ncia sanit脿ria, a m茅s dels viatges, dietes, despla莽aments i allotjaments.
Tota la documentaci贸 acreditativa dels requisits per a la concessi贸 de les subvencions haur脿 de pert脿nyer a la temporada 2015/16 o l’any 2016 i ser presentada en el Servei Esportiu Municipal (SEM) abans del 15 de novembre d’enguany. Per a optar a les ajudes, els candidats hauran d’obtenir un m铆nim de 30 punts segons el barem establert. El termini per a la sol路licitud de les ajudes finalitzar脿 passats trenta dies h脿bils des de la publicaci贸 del decret d’Alcaldia amb les bases les ajudes en el Butllet铆 Oficial de la Prov铆ncia (BOP).

Leave a Reply

Your email address will not be published.