fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora premiar脿 l’organitzaci贸 d’esdeveniments esportius en un programa de subvencions que supera els 160.000 euros

Almassora premiar脿 l’organitzaci贸 d’esdeveniments esportius en un programa de subvencions que supera els 160.000 euros

El SEM introdueix per primera vegada esta l铆nia d’ajudes per a promocionar la celebraci贸 de competicions de major nivell.

El Servei Esportiu Municipal (SEM) donar脿 suport durant l’any 2018 als clubs i als esportistes m茅s destacats d’Almassora amb un programa de subvencions que ascendeix a 164.034,52 euros. Les ajudes estaran orientades a fomentar 鈥渓’esport de competici贸 i estimular la celebraci贸 esdeveniments de rellev脿ncia鈥 en el municipi, tal com ha informat el regidor d’Esport, Xavier Trenco, durant la presentaci贸 de les diferents l铆nies de prestacions.
Com a novetat, el SEM ha introdu茂t una categoria espec铆fica orientada a premiar els clubs per l’organitzaci贸 de proves o activitats i que estar脿 dotada amb 10.000 euros. Entre els aspectes que valorar脿 el consistori, destaquen la promoci贸 de l’esport femen铆 i adaptat, aix铆 com el nivell de la competici贸 i el nombre de participants en l’esdeveniment.

A fi de promoure la transpar猫ncia en el proc茅s de concessi贸 se subvencions i d’informar de les diferents l铆nies del programa, el SEM ha rem猫s una comunicaci贸 escrita a tots els clubs del municipi en la qual especifica les quantitats concedides a cada entitat. Trenco ha posat en valor l’exercici d’obertura realitzat pel seu departament perqu猫 鈥渢ots els ciutadans que formen part d’un club i les respectives directives coneguen la contribuci贸 municipal i els criteris amb el quals el SEM atorga les ajudes鈥.

En este sentit, Esports ja va anunciar que en l’exercici de 2018 cobriria les despeses de cada fitxa federativa i per arbitratges de les formacions esportives a trav茅s d’una l铆nia de subvencions nominativa que ascendeix a 115.034,52 euros. 14 clubs inscrits en compet猫ncies oficials es beneficiaran d’aportacions que oscil路laran entre els 32 i 152 euros per atleta i temporada, uns imports dels quals -gr脿cies al procediment administratiu creat pels t猫cnics municipals- podran percebre el 50% a l’inici de l’any.

Trenco tamb茅 ha volgut recon猫ixer la contribuci贸 que la companyia BP realitza a este programa d’ajudes, una col路laboraci贸 que renovar脿 en 2018 amb una aportaci贸 de 29.000 euros. 鈥淧er tercer any consecutiu, BP fomentar脿 la pr脿ctica esportiva a Almassora i el seu paper ser脿 fonamental per a que els clubs puguen seguir portant endavant la seua labor, sobretot amb l’esport base鈥, ha destacat el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.