fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim 脿mplia la seua zona de skatepark amb quatre noves rampes d’iniciaci贸 per als m茅s xicotets

Benic脿ssim 脿mplia la seua zona de skatepark amb quatre noves rampes d’iniciaci贸 per als m茅s xicotets

El complex esportiu a l’aire lliure de Carrerassa compte, a m茅s, amb roc貌drom, zona de calistenia i camp de futbol.

El complex esportiu a l’aire lliure de Carrerassa ja t茅 habilitada una zona infantil en el skatepark perqu猫 els m茅s xicotets puguen iniciar-se sobre rodes. Es tracta d’un espai segur perqu猫 puguen iniciar-se en aquest esport i gaudisquen de la nova zona esportiva la qual es va construir amb l’objectiu de ser una instal路laci贸 de refer猫ncia, destinada als aficionats de qualsevol nivell i que pogueren arribar a albergar competicions professionals per a, amb aix貌, diversificar l’oferta esportiva i dinamitzar el municipi durant tot l’any.

Aquesta infraestructura se suma a la que ja s’obrira fa uns mesos que compta amb una zona de pool i una altra de street. Per als entesos en la mat猫ria, el skatepark per a majors inclou bowl americ脿 amb pool coping amb diferents altures, pir脿mides, quarters, baranes i manualeras. La distribuci贸 dels elements de patinatge dins de la parcel路la defineix de manera clara les zones de patinatge i les zones d’estada segura, en les quals els patinadors i acompanyants podran romandre sense interrompre als usuaris.

鈥淎mb l’ampliaci贸 de les instal路lacions seran els m茅s xicotets els que podran iniciar-se en aquesta popular modalitat d’esport aconseguint a m茅s oferir una alternativa m茅s d’oci familiar i saludable. Continuem ampliant l’oferta esportiva de la nostra ciutat, perqu猫 els joves tinguen un punt de trobada d’oci esportiu i a l’aire lliure鈥, ha indicat l’alcaldessa de Benic脿ssim, Susana Marqu茅s.

Concretament s’han instal路lat quatre rampes desmuntables, que es distribueixen en parelles, i en la col路locaci贸 de 16 metres de tanca met脿l路lica per a delimitar la vora exterior de la solera respecte de les zones per als vianants. El skatepark est脿 integrat en el complex esportiu a l’aire lliure que compta amb camp de futbol, roc貌drom i zona de calistenia i s’ha establit una normativa per al seu correcte 煤s la qual es pot consultar en el cartell instal路lat en l’entrada d’aquest nou espai en el qual no estan permeses les bicicletes de muntanyes ni tampoc l’煤s de proteccions met脿l路liques. L’煤s de casc 茅s obligatori per a tots els usuaris i els menors de 12 anys hauran d’estar acompanyats per una persona responsable major d’edat. L’horari d’obertura del complex esportiu 茅s de 10.00 a 19.00 hores tardor /hivern, i s’amplia fins a les 22.00 hores a la primavera i estiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.