fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Benjamí A de l’Amics, xicotets grans jugadors

Benjamí A de l’Amics, xicotets grans jugadors

El benjamí A de l’Amics Castelló és un equip molt especial. Són xiquets i actuen com a tals, però quan es parla de bàsquet es transformen i es comporten com a autèntics adults… o potser millor encara.

Així ho opina l’entrenador d’aquest conjunt, que no és un altre que Alberto Fernández, jugador de la primera plantilla de LEBOr. Ell sap millor que ningú el que suposa treballar al màxim per a aconseguir el somni de triomfar (no cal oblideu el seu pas per la pedrera del FC Barcelona); i no ix de la seua sorpresa en veure l’actitud dels seus aprenents. “Estic molt content amb ells. És una gaudida veure en aquestes edats tant compromís, ganes i il·lusió. És increïble l’esforç i sacrifici que empren. Quan es posen a entrenar o a jugar estan al màxim, es posen a pinyó i no paren ni un minut”, indica amb sorpresa el màxim responsable d’aquest grup.

Aquests xics competeixen en la lliga benjamí que organitza el Patronat d’Esports, on ho donen tot per a enfrontar-se a rivals de major edat i físic. “Tots són benjamins de primer anys excepte dos que encara són pre-benjamins. Amb ells, l’objectiu principal del meu treball és que aprenguen els fonaments bàsics i que gaudisquen amb el que fan, a més d’inculcar valors molt importants com a companyonia, sacrifici… alguna cosa bàsic en l’esport”, indica Alberto, qui per la seua doble condició d’entrenador i jugador del primer equip es converteix en un ídol per a aquests xiquets. “Els fa molt il·lusió veure’m en els partits. Són els que vénen primer a saludar quan acaba un partit i a donar l’enhorabona si hem guanyat”, afig el tècnic, qui malgrat la seua joventut (compta amb tan sols 25 anys), ja té una destacable experiència de 4 temporades com a tècnic en conjunts de base. “Sóc jugador, però la labor d’entrenador em resulta molt gratificant i espere continuar fent-ho sempre que el puga compaginar”, explica. En aquest sentit, Alberto explica en aquesta temporada amb el suport de Guillermo Prats Fernández para quan els seus compromisos amb el conjunt de LEB Or li coincideixen amb la seua labor d’entrenador. “És una delícia i un autèntic luxe poder tenir-ho de company, és un entrenador d’un grandíssim nivell. Li estic molt agraït perquè enguany en ser els partits en divendres i no en dissabte com l’any passat em perd bastants sessions, però gràcies a ell ho puc compaginar. Quan els dirigeix Guillermo sé que la qualitat de l’entrenament serà fantàstica”, conclou amb èmfasi el jove tècnic.

Tagged with

Leave a Reply

Your email address will not be published.