fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Bisontes Castelló es desplaça avui fins a Sant Cugat del Vallès a la recerca d’una victòria per a entrar en el playoff

Bisontes Castelló es desplaça avui fins a Sant Cugat del Vallès a la recerca d’una victòria per a entrar en el playoff

Per a açò tindran primer que sortejar un rival complicat com la Olimpyc Boscatge F.S. que ocupa el lloc 12 amb 22 punts (7 victòries, 2 empats, 13 derrotes) i necessita posar terra pel mig passa allunyar-se dels “llocs calents” de la classificació per la part baixa.

Per la seua banda els jugadors del Manuel Collado cercaran la seua dissetena victòria en Lliga després de vindre de véncer a casa davant la CEE Pia Sabadell 8-2 en un gran partit. Els Castellonencs són segons amb 53 punts després de 16 victòries, 5 empats i 1 derrota i necessiten véncer que el CCR no ho faça en el seu feu davant 5 Martorell Club Sala si volen dormir primers. Ressenyar que en el partit disputat en la primera volta el resultat entre tots dos conjunts va ser d’empat a quatre. Bisontes no estarà solament en el “Pavelló Municipal de Ca Llobet”, ja que amb l’autobús viatjaren diversos afeccionats per a animar als seus.

Pel que fa al pla de viatge de Bisontes indicar que eixiran amb autobús aquest dissabte a les 11.30 h des del Pavelló Ciutat de Castelló i pararen a les 12 h en el Restaurant Sant Lázaro de Cabanes (Patrocinador del club) per a menjar. Seguidament a les 13 h iniciaran la ruta fins a Sant Cugat on es té prevista l’hora d’arribada al voltant de les 16.45 h. Després de la finalització de la trobada, els Castellonencs es desplaçaran immediatament cap a la Capital de la plana sopant durant el trajecte sent l’hora prevista d’arribada sobre la mitjanit.

Jornada
Partit de Lliga corresponent a la Jornada 23 de Lliga en Segona Divisió B del grup III.

Data, Hora i Lloc
Dissabte 11 de març de 2017 a les 18 h hores en el “Pavelló Municipal de Ca Llobet” de Sant Cugat del Vallès, La Floresta (Barcelona).

Leave a Reply

Your email address will not be published.