fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Bisontes Castelló és líder en solitari després de véncer al FS Ripollet

Partit molt complicat el que va haver de jugar Bisontes davant un gran FS Ripollet demostrant-se l’enorme igualtat de la competició, ja que l’equip barceloní no va evidenciar la posició que ocupava en la classificació.

La trobada començava sent dominada pels locals, però unes vegades per falta de punteria i unes altres per la gran actuació del porter visitant Sergio, no hi havia forma d’inaugurar el marcador i açò que David llançava un tret al travesser i el seu germà Santi una cabotada al pal. Després d’un robatori de pilota de l’equip barceloní amb possible falta sobre Óscar que els de la Plana van demanar amb insistència, els catalans aconseguien, en un dos per a un contra Falcón, inaugurar el marcador. Només més traure de centre, Óscar Maeso es treia la ràbia de damunt amb un fort tret a l’esquadra esquerra de Sergio. En aquesta fase central de la primera meitat la trobada s’igualava una mica més i així, en un servei de cantonada al cap de 18 minuts, Adrián aconseguia l’1-2 amb el qual s’arribava al descans.

Després de la represa eixia Bisontes estrenyent a dalt i intentant ficar pilotes al pivot, i en un d’ells, Juan era derrocat dins de l’àrea i el corresponent penal ho transformava Santi, aconseguint d’aqueixa forma l’empat a dos amb 10 minuts encara per jugar. Els barcelonins es tiraven una mica arrere condicionats pel gran desgast físic que estaven realitzant i també pel nombre de faltes que atresoraven en el seu caseller. Veient que s’acabava el temps i no arribava el gol, Manolín sol·licitava temps mort mancant 2’09 per a la finalització i decidia arriscar amb Cassio com a porter jugador. La jugada no li va poder eixir millor, ja que en la segona jugada en superioritat, David, llançava una pilotada a l’esquadra fora de l’abast del porter català Sergio. Li la jugava l’últim minut el Ripollet amb porter jugador per a intentar aconseguir l’empat, sent defensat molt bé pels blaus i després d’un tret llunyà, Falcón bloquejava la pilota i amb el peu des de la seua pròpia àrea de meta aconseguia a porta buida el definitiu 4-2. D’aquesta manera, Bisontes Castelló acaba la primera volta com a equip invicte després de 10 victòries i 5 empats. 35 punts que permet al club blau dormir capdavanter, a l’espera de la trobada de la Unió Santa Coloma juga aquest diumenge contra el Salou i de no aconseguir la victòria ens deixaria líders en solitari, sinó, colíders.

La pròxima setmana, comença la segona volta amb un duel autonòmic, ja que visita el Ciutat de Castelló el Inmevasa l’Olleria, serà dins de la jornada 16, el dissabte 14 de gener a les 17 h., on s’espera un gran ambient i com s’ha demostrat davant aquest partit.