fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Bisontes Castelló segueix sense conéixer la derrota després de véncer 5-1 al Manzanares FS

Bisontes Castelló segueix sense conéixer la derrota després de véncer 5-1 al Manzanares FS

El partit va començar amb un ritme lent, però malgrat ells, tots dos equips van disposar d’oportunitats per a obrir el marcador en els primers minuts.

La primera clara del partit va ser per a Charly, que va realitzar un fort tret des de la frontal que va haver d’atallar Falcón. Ràpidament van contestar els castellonencs, a través d’un xut de Diego en la següent jugada.

Charly, de Bisontes Castelló, va estar a punt d’anotar el primer, després d’una dretada des de fora de l’àrea que va desviar Dani. A poc a poc Bisontes Castelló es va anar fent amb el domini del joc, creant perill sobre la porteria defensada per Dani. En el minut 10 de partit, Genís va avançar al conjunt local, després d’aprofitar un rebutge de la saga visitant.

Mancant vuit minuts per a la conclusió de la primera part, Manzanares FS va emprar el joc de cinc, sumant-se Dani a l’atac. El bon joc dels locals va tindre la seua recompensa amb el segon tant, anotat per Tití en el minut 14, amb un fort tret des de fora de l’àrea que es va colar per l’esquadra.

En la següent jugada del partit, Chino va retallar distàncies després de definir amb molta qualitat després de l’eixida de Falcón. El gol va despertar als visitants, que arran d’anotar van disposar d’oportunitats per a igualar el partit, que no van aconseguir materialitzar. Tots dos equips es van retirar a vestuaris amb el 2-1 en el lluminós.

Al cap de poc temps de l’inici de la segona meitat Bisontes Castelló va malgastar una oportunitat d’or per a ampliar el seu avantatge, en errar David un penal. En els següents minuts, els castellonencs van continuar generant perill, malgrat malgastar el penal.

Falcón va aparéixer una vegada més després d’un potent tret de Hurta en l’equador de la segona meitat. La superioritat de Bisontes Castelló es va veure reflectida en el tercer tant, anotat per Malawy en el minut 33. Dos minuts més tard Falcón va anotar des del seu camp, sentenciant el partit. En la següent jugada, Eric va ampliar encara més la diferència de gols, anotant el cinqué i definitiu tant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.