Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Bon resultat dels regatistes del Club de Windsurf Borriana i Club Eolo Castelló

Nova temporada del Circuit Español de Funboard i estrena a Almeria.

Es va complir la previsió de vents de Ponent i es van poder realitzar sis eliminatòries d’eslàlom i la simple d’ones. Molt bona participació amb 47 inscrits en la modalitat d’eslàlom i 34 en la d’ones, el màxim permès.

La prova d’eslàlom va ser guanyada pel professional holandés establit en Tarifa Ben Stenn (2º del món en 2014 i 5º en 2015) guanyant cinc eliminatòries i fent un segon en la restant.

Més lluitat va estar el segon lloc, on es van alternar la posicions fins a quatre corredors, ocupant finalment aquest lloc Fernando Martínez del Cerro (FV Andalusa), empatat a punts amb el tercer, Ramón Pastor (FV Catalana) i deixant la quarta plaça de la general al borrianenc Pablo Ania Barrachina (FV Valenciana – Club de Windsurf Borriana) separat tan sol dels anteriors en 0.7 punts, qui va anar l’únic a guanyar una màniga a l’holandès i primer classificat en Sènior.

L’altre regatista del Club de Windsurf Borriana, Oscar Ania Barrachina va acabar en la vuitena plaça de la general, tercer en Sènior, mentre que Miguel Angel Bisbal, Club Eolo Castelló, finalitzava en el dècim en la general.

La modalitat d’ones va ser guanyada per Miguel del Toro (FV Andalusa) renovant el seu títol de campió d’ones del 2014, sent segon Marc Paré parar (FV Catalana) i tercer Ramón Pastor. Solament dues regatistas de la Comunitat Valenciana van participar en aquesta modalitat, sent el millor classificat va ser Pablo Ania, en cinquena posició, mentre Oscar Ania va quedar el 17 perjudicat en una prematura màniga en la qual amb prou faenes va haver-hi ones aprofitables.

Va finalitzar la regata amb el lliurament de les plaques acreditatives dels resultats de la temporada 2015, arreplegant Pablo Ania Barrachina les corresponents al campió de la classe combinada de Funboard (2º en eslàlom i 1º en freestyle) i la de campió de freestyle.