fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Bon resultat dels regatistes del Club de Windsurf Borriana i Club Eolo Castell贸

Bon resultat dels regatistes del Club de Windsurf Borriana i Club Eolo Castell贸

Nova temporada del Circuit Espa帽ol de Funboard i estrena a Almeria.

Es va complir la previsi贸 de vents de Ponent i es van poder realitzar sis eliminat貌ries d’esl脿lom i la simple d’ones. Molt bona participaci贸 amb 47 inscrits en la modalitat d’esl脿lom i 34 en la d’ones, el m脿xim perm猫s.

La prova d’esl脿lom va ser guanyada pel professional holand茅s establit en Tarifa Ben Stenn (2潞 del m贸n en 2014 i 5潞 en 2015) guanyant cinc eliminat貌ries i fent un segon en la restant.

M茅s lluitat va estar el segon lloc, on es van alternar la posicions fins a quatre corredors, ocupant finalment aquest lloc Fernando Mart铆nez del Cerro (FV Andalusa), empatat a punts amb el tercer, Ram贸n Pastor (FV Catalana) i deixant la quarta pla莽a de la general al borrianenc Pablo Ania Barrachina (FV Valenciana – Club de Windsurf Borriana) separat tan sol dels anteriors en 0.7 punts, qui va anar l’煤nic a guanyar una m脿niga a l’holand猫s i primer classificat en S猫nior.

L’altre regatista del Club de Windsurf Borriana, Oscar Ania Barrachina va acabar en la vuitena pla莽a de la general, tercer en S猫nior, mentre que Miguel Angel Bisbal, Club Eolo Castell贸, finalitzava en el d猫cim en la general.

La modalitat d’ones va ser guanyada per Miguel del Toro (FV Andalusa) renovant el seu t铆tol de campi贸 d’ones del 2014, sent segon Marc Par茅 parar (FV Catalana) i tercer Ram贸n Pastor. Solament dues regatistas de la Comunitat Valenciana van participar en aquesta modalitat, sent el millor classificat va ser Pablo Ania, en cinquena posici贸, mentre Oscar Ania va quedar el 17 perjudicat en una prematura m脿niga en la qual amb prou faenes va haver-hi ones aprofitables.

Va finalitzar la regata amb el lliurament de les plaques acreditatives dels resultats de la temporada 2015, arreplegant Pablo Ania Barrachina les corresponents al campi贸 de la classe combinada de Funboard (2潞 en esl脿lom i 1潞 en freestyle) i la de campi贸 de freestyle.

Leave a Reply

Your email address will not be published.