fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana acull aquest cap de setmana una nova edici贸 de la Jubilata’s Cup de Vela

Borriana acull aquest cap de setmana una nova edici贸 de la Jubilata’s Cup de Vela

El regidor d’Esports, Vicent Granel, destaca la import脿ncia de que la ciutat continue sent seu de la prova i edici贸 darrer d’edici贸 es convertisca en un referent dels esports n脿utics.

L’ajuntament de Borriana i el Club N脿utic de Borriana organitzen de forma conjunta, i amb la col路laboraci贸 de les Escoles de la Mar de la Generalitat, la sisena edici贸 de la regata Jubilata’s Cup que tindr脿 lloc aquest proper cap de setmana a les instal路lacions del club esportiu situades al Port de Borriana. El regidor d’Esports, Vicent Granel, ha presentat en roda de prensa una nova edici贸 de la regata junt al president del Club N脿utic, Joaqu铆n Feliu i la directora de les Escoles de la Mar, Diana Saura. Tots tres s’han mostrat 鈥渕olt satisfets de tornar a celebrar una competici贸 de vela com aquesta, que poc a poc s’ha convertit en un referent de les primeres cites esportives n脿utiques de cada estiu鈥, tal i com explicava el regidor de l’脿rea esportiva. Per la seua banda, Feliu ha repassat algunes de les dades de l’edici贸 d’aquest any i ha confirmat que 鈥渇ins ara tenim 40 persones inscrites per a les diferents regates, encara que en els quatre dies de marge que encara queden per a les inscripcions, esperem arribar a la mitjana de participants dels darrers anys que est脿 entre els 60 i els 80 regatistes鈥. Per 煤ltim, Diana Saura ha recordat la col路laboraci贸 de les Escoles de la Mar de la Generalitat en l’esdeveniment: 鈥渟eguim estant al costat de la Jubilata’s Cup, i hem volgut col路laborar de dues formes distintes. Una, aportant les embarcacions neum脿tiques que serviran per a seguir la prova des del mar, i d’altra oferint les instal路lacions de les Escoles de la Mar per a que en forma d’habitacions d’alberg estiga a disposici贸 dels participants鈥.

Segons han detallat els organitzadors durant la roda de premsa de presentaci贸 de l’esdeveniment esportiu, les activitats al voltant de la Jubilata’s Cup 2016 s’iniciaran el dissabte dia 18 a partir de les deu i mitja del mat铆, quan els patrons de les embarcacions participants en la prova es reunisquen a les instal路lacions del club. A partir de les dotze del migdia s’iniciar脿 l’activitat pr貌piament esportiva amb l’eixida de les diferents regates que conformen la competici贸. Tal i com han explicat els organitzadors, 鈥渆s preveu, sempre que les condicions siguen favorables i no s’endarrerisca l’inici de la prova, que el primer dia de competici贸 finalitze cap a les sis de la vesprada鈥.

L’activitat al Club N脿utic es reprendr脿 el diumenge 19 de juny a partir del migdia. Novament a les 12:00 comen莽ar脿 la segona i definitiva tanda de regates, que en esta ocasi贸 ser脿 m茅s breu que en la jornada anterior, ja que es preveu que puga finalitzar-se entre les 14:30 i les 15:00 hores. Tenint en compte les variacions que puguen produir-se dins els horaris previstos per l’organitzaci贸, ja s’ha establert que a partir de les 16:00 tindr脿 lloc l’acte de clausura de la Jubilata’s Cup 2016 amb l’entrega de trofeus i de regals commemoratius per a tots els participants que hagen pres part en les regates. Tal i com ha explicat Feliu, 鈥渁quest any l’artista Juan Por茅 ha dissenyat fins a 21 trofeus per a totes les categories i premiats, el que suposa un al路licient m茅s i un valor afegit per als guanyadors de les regates鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.