Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana acull el Campionat Provincial de Clubs de Colombicultura

Borriana acull el Campionat Provincial de Clubs de Colombicultura

El colom “Chichi” de Francisco Toledo va ser el guanyador de la prova en una competició amb set proves.

La localitat de Borriana ha acollit durant el mes de febrer el 72 Campionat Provincial de Clubs de Colombicultura, “XVIII Trofeu Diputació de Castelló”. Del 28 de gener fins al 5 de març, s’han disputat fins a set proves de regularitat en la població de Borriana.

El colom “Chichi” de Francisco Toledo es va emportar el màxim guardó, seguit de “Gior” de la Penya Super Club Onda la Ondense, i tercer per al colom “22 de setembre”, de la Peña Angel Alpujarras Los Tonicos.

L’alcaldessa, Maria Josep Safont, l’edil d’Esports, Vicent Granel, de Sanitat, Manel Navarro, han assistit, al costat de Jacinto Mesado Ramos, delegat regional de Castelló de la Federació de Colombicultura de la Comunitat Valenciana al lliurament de trofeus que s’ha realitzat esta setmana. Els presents van donar l’enhorabona als campions i a l’organització d’este esdeveniment tan important en la província de Castelló, ja que “és el campionat on tenen representació tots els clubs de colombicultura de la província de Castelló”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.