fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana acull les Jornades d’Actualitzaci贸 i Reciclatge d’entrenadors de Futbol

Borriana acull les Jornades d’Actualitzaci贸 i Reciclatge d’entrenadors de Futbol

Al voltant de seixanta persones participen en el Sal贸 de Plens Municipal de la trobada organitzada pel Comit猫 d’Entrenadors de la Federaci贸 de Futbol de la CV.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, va voler donar la benvinguda als prop de seixanta participants en les Jornades d’Actualitzaci贸 i Reciclatge d’entrenadors de Futbol, que ha acollit el Sal贸 de Plens Municipal. Tal com ha explicat Granel, 芦茅s un honor tenir-vos ac铆 i veure com des de ciutats com Borriana se segueix promovent i acollint este tipus d’actes en el qual entrenadors de tota la prov铆ncia, incloses persones de la nostra ciutat, segueixen formant-se i actualitzant els seus coneixements per a millorar les seues capacitats a l’hora de traslladar tant els coneixements futbol铆stics com una s猫rie de valors a jugadors i jugadores禄.

Ha sigut el membre del Comit猫 d’Entrenadors de la Comunitat Valenciana, J. Correcher qui ha volgut donar la benvinguda a tots i totes les assistents, per a posteriorment donar pas a les explicacions que durant pr脿cticament tres hores han desenvolupat Esteban Linares, que ha tractat el tema de la 芦Organitzaci贸 del Joc (Model de Joc)禄 i Sergio Navarro que, en el seu cas, ha parlat sobre conceptes relacionats amb la 芦Metodologia i Coher猫ncia en el proc茅s禄. En definitiva, una nova iniciativa que Borriana va decidir 芦acollir amb els bra莽os oberts i oferir les instal路lacions municipals per a la seua celebraci贸 despr茅s de rebre la petici贸 del Comit猫 i entendre que la formaci贸 i l’actualitzaci贸 dels professionals del m贸n de l’esport sempre 茅s una bona not铆cia禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.