Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana acull les Jornades d’Actualització i Reciclatge d’entrenadors de Futbol

Borriana acull les Jornades d’Actualització i Reciclatge d’entrenadors de Futbol

Al voltant de seixanta persones participen en el Saló de Plens Municipal de la trobada organitzada pel Comitè d’Entrenadors de la Federació de Futbol de la CV.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, va voler donar la benvinguda als prop de seixanta participants en les Jornades d’Actualització i Reciclatge d’entrenadors de Futbol, que ha acollit el Saló de Plens Municipal. Tal com ha explicat Granel, «és un honor tenir-vos ací i veure com des de ciutats com Borriana se segueix promovent i acollint este tipus d’actes en el qual entrenadors de tota la província, incloses persones de la nostra ciutat, segueixen formant-se i actualitzant els seus coneixements per a millorar les seues capacitats a l’hora de traslladar tant els coneixements futbolístics com una sèrie de valors a jugadors i jugadores».

Ha sigut el membre del Comitè d’Entrenadors de la Comunitat Valenciana, J. Correcher qui ha volgut donar la benvinguda a tots i totes les assistents, per a posteriorment donar pas a les explicacions que durant pràcticament tres hores han desenvolupat Esteban Linares, que ha tractat el tema de la «Organització del Joc (Model de Joc)» i Sergio Navarro que, en el seu cas, ha parlat sobre conceptes relacionats amb la «Metodologia i Coherència en el procés». En definitiva, una nova iniciativa que Borriana va decidir «acollir amb els braços oberts i oferir les instal·lacions municipals per a la seua celebració després de rebre la petició del Comitè i entendre que la formació i l’actualització dels professionals del món de l’esport sempre és una bona notícia».

Leave a Reply

Your email address will not be published.