fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana clausura el Campus Multiesportiu d’estiu al que han participat m茅s de 200 xiquets i xiquetes de la ciutat

Borriana clausura el Campus Multiesportiu d’estiu al que han participat m茅s de 200 xiquets i xiquetes de la ciutat

La regidoria d’Esports ha tancat les activitats amb una clausura final celebrada al poliesportiu de La Bosca on s’han entregat obsequis a tots els participants.

El Campus Multiesportiu i d’H脿bits Saludables que cada any programa la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Borriana ha tornat a ser un 茅xit de participaci贸, ja que un total de 210 xiquets i xiquetes de Borriana n’han format part en l’edici贸 de 2016. La celebraci贸 de la gala final on el segon dels torns en que quedava dividit el Campus ha pogut recollir els obsequis i l’homenatge de pares, mares i monitors ha tingut lloc al poliesportiu de La Bosca. El regidor de l’脿rea esportiva a Borriana, Vicent Granel, ha estat present en un acte on, junt als t猫cnics del departament, s’han recordat un per un els membres de cadascuna de les seccions per edat en que quedaven dividides les activitats i se’ls ha entregat un lot de productes com a regal.

Des del passat 27 de juny els m茅s dos cents xiquets i xiquetes de Borriana que aquest any s’han inscrit al Campus han pogut practicar fins a una vintena d’esports, a m茅s de combinar cadascuna de les activitats i tallers amb una atenci贸 especial en l’adquisici贸 d’h脿bits saludables a l’hora de menjar o de practicar esport.

Tal i com assenyalava Granel tant en la presentaci贸 del nou Campus Multiesportiu i d’H脿bits Saludables celebrada fa un mes i mig com en la clausura que ha tingut lloc a La Bosca, 鈥渃rec que hem aconseguit l’objectiu d’obrir el ventall dels esports i jocs que habitualment practiquen els menuts durant l’any, a m茅s d’aportar-los consells i recomanacions per a una alimentaci贸 saludable. Si a aix貌 li sumem que, fins i tot, han pogut rebre algun dels tallers en llengua anglesa, el resultat final 茅s m茅s que satisfactori鈥.

Tal i com recordava un dels t猫cnics de l’脿rea d’esports durant la clausura del Campus i mentre els m茅s de cent xiquets i xiquetes desfilaven per la pista per rebre el seu regal 鈥渆l Campus ha estat possible gr脿cies a la feina de monitors, t猫cnics i tamb茅 la participaci贸 en forma de patrocini o recolzament de fins a dotze empreses privades que han aportat material o part de la log铆stica per al que ha sigut un 猫xit en esta nova edici贸鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.