fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana donar脿 m茅s d’un mili贸 d’euros a l’esport

Borriana donar脿 m茅s d’un mili贸 d’euros a l’esport

Els diners aniran destinats a programes com El Pla Pati, la pilota valenciana, les subvencions a clubs esportius, els serveis esportius, la gesti贸 de la piscina municipal i els convenis amb les diferents agrupacionsesportives de la ciutat.

La regidoria d’esports de la ciutat aposta per la promoci贸 de les activitats聽f铆siques聽amb m茅s d’un mili贸 d’euros en els pressupostos de 2016. Vicente Granel, regidor d’esports, ha anunciat que聽“la millora substancial de la consignaci贸 econ貌mica per al contracte de serveis esportius, per arribar als 336.000 euros, amb el que es pret茅n l’ampliaci贸 de l’oferta esportiva per posar-la a la disposici贸 dels ciutadans de Borriana”.

A m茅s s’ha creat una nova partida d’uns 31.000 euros per al programa聽Pla Pati, que promou l’activitat f铆sica i l’esport escolar amb la implicaci贸 dels centres educatius, administracions, clubs, empreses i ONG麓s, segons Granel, “aquest pla coordinat pel Servei Municipal d’Esports (SME) ha de consolidar-se i mereix la pena la creaci贸 d’una partida espec铆fica que reculla la inversi贸 que es far脿 en l’esport escolar, principal motor de l’activitat f铆sica en el nostre municipi”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.