fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana inicia la instal·lació del seu primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

Borriana inicia la instal·lació del seu primer circuit de cal·listènia al parc de Novenes de Calatrava

Amb un pressupost de més de 26.000 euros, els mòduls de cal·listènia se situen en una superfície habilitada d’aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve.

L’Ajuntament de Borriana ha iniciat el muntatge i instal·lació del primer circuit de cal·listènia de la ciutat al parc de Novenes de Calatrava, segons ha anunciat el regidor d’Esports i Serveis Públics, Vicent Aparisi, que ha indicat que la iniciativa compta amb un pressupost de més de 26.000 euros.

Es tracta d’un projecte cofinançat al 50 per cent pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional en el marc de l’Estratègia EDUSI del Programa Operatiu de Creixement Sostenible, 2014-2020.

El subministrament i muntatge del mobiliari urbà dels mòduls de cal·listènia, així com el condicionament de la superfície, s’estan instal·lant en una superfície habilitada d’aproximadament 25m x 15m al parc de Novenes de Calatrava.

Els treballs d’instal·lació de les estructures de cal·listènia i el condicionament, ha aclarit Aparisi, “finalitzaran la setmana pròxima” i ha assegurat que compleixen la normativa de qualitat que existeix sobre aquest tema, en particular, la norma UNE-EN-16630- 2015 d’equips fixos d’entrenament a l’aire lliure i requisits de seguretat i mètodes d’assaig.

Amb això, ha manifestat el regidor, “continuem ampliant l’oferta d’espais públics i oberts per a la pràctica de diversos tipus d’activitats esportives a Borriana”, a més de “fomentar hàbits de vida saludables en concordança amb les finalitats de l’àrea esportiva del consistori”, ha indicat el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.