fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana inicia la instal路laci贸 del seu primer circuit de cal路list猫nia al parc de Novenes de Calatrava

Borriana inicia la instal路laci贸 del seu primer circuit de cal路list猫nia al parc de Novenes de Calatrava

Amb un pressupost de m茅s de 26.000 euros, els m貌duls de cal路list猫nia se situen en una superf铆cie habilitada d’aproximadament 25m x 15m i estaran acabats la setmana que ve.

L’Ajuntament de Borriana ha iniciat el muntatge i instal路laci贸 del primer circuit de cal路list猫nia de la ciutat al parc de Novenes de Calatrava, segons ha anunciat el regidor d’Esports i Serveis P煤blics, Vicent Aparisi, que ha indicat que la iniciativa compta amb un pressupost de m茅s de 26.000 euros.

Es tracta d’un projecte cofinan莽at al 50 per cent pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional en el marc de l’Estrat猫gia EDUSI del Programa Operatiu de Creixement Sostenible, 2014-2020.

El subministrament i muntatge del mobiliari urb脿 dels m貌duls de cal路list猫nia, aix铆 com el condicionament de la superf铆cie, s’estan instal路lant en una superf铆cie habilitada d’aproximadament 25m x 15m al parc de Novenes de Calatrava.

Els treballs d’instal路laci贸 de les estructures de cal路list猫nia i el condicionament, ha aclarit Aparisi, “finalitzaran la setmana pr貌xima” i ha assegurat que compleixen la normativa de qualitat que existeix sobre aquest tema, en particular, la norma UNE-EN-16630- 2015 d’equips fixos d’entrenament a l’aire lliure i requisits de seguretat i m猫todes d’assaig.

Amb aix貌, ha manifestat el regidor, “continuem ampliant l’oferta d’espais p煤blics i oberts per a la pr脿ctica de diversos tipus d’activitats esportives a Borriana”, a m茅s de “fomentar h脿bits de vida saludables en concordan莽a amb les finalitats de l’脿rea esportiva del consistori”, ha indicat el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.