fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana ja est脿 llista per acollir el Campionat Europeu de Caiac Polo

Borriana ja est脿 llista per acollir el Campionat Europeu de Caiac Polo

Les instal路lacions de la Marina Burriananova, els comer莽os i restaurants de la zona i la promoci贸 local de l’esdeveniment estan perfectament preparats per acollir als prop de 400 participants en el torneig.

Dissabte que ve a partir de les vuit del mat铆 es donar脿 inici als m茅s de vuitanta partits que tindran lloc durant la celebraci贸 del Campionat Europeu de clubs de Caiac Polo, que en paraules del mateix president de la Federaci贸 de Pirag眉isme de la Comunitat Valenciana, To帽o Cinto, 鈥渟贸n els millors equips que es poden veure a nivell mundial, ja que en aquesta disciplina 茅s a Europa on podem trobar als millors esportistes鈥.

En els dies previs a l’esdeveniment esportiu, Borriana s’ha anat preparant per acollir als esportistes que comen莽aran a arribar el divendres a la ciutat per participar en l’Europeu. Tal com ha explicat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, 鈥渉em treballat dur per a, d’una banda, donar la promoci贸 i difusi贸 que creiem mereix un esdeveniment d’aquestes caracter铆stiques, com perqu猫 els esportistes se senten com a casa i Borriana torne a mostrar que 茅s la millor opci贸 per acollir grans campionats d’esports n脿utics鈥.

Durant tota la setmana, els organitzadors del torneig entre els quals estan 麓la Federaci贸, la Generalitat, l’Ajuntament, la Diputaci贸, el Club de Regates Athletic Borriana o la mateixa Marina, han treballat perqu猫 la difusi贸 siga tot l’脿mplia possible. Tal com manifestava el mateix Granel 鈥淏orriana ix beneficiada en molts aspectes amb l’organitzaci贸 d’aquest Europeu de Caiac Polo, ja que d’una banda atreu a visitants i es promociona tur铆sticament, i per una altra serveix com a aparador per a totes les disciplines d’esports n脿utics que estan creixent exponencialment a la ciutat鈥. Aix铆, passejant pels principals carrers de Borriana es puden trobar diversos cartells anunciadors del campionat en llocs com la mateixa fa莽ana de l’Ajuntament o el Mercat Municipal per on 鈥減assa molt铆ssima gent i amb el que pretenem que els pocs que no s脿piguen de la celebraci贸 del torneig, queden assabentats i puguen acostar-se durant el cap de setmana a la Marina per presenciar els prop de vuitanta partits que acabaran amb les finals que es disputaran el diumenge al migdia鈥.

Aix铆, Borriana s’ha bolcat en l’organitzaci贸 d’un Campionat d’Europa de Caiac Polo que una vegada confirmar脿 que el hastag #ciutatdelcaiacpolo 茅s ja una realitat i no un

Leave a Reply

Your email address will not be published.