fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana presenta la dotzena edici贸 d’un triatl贸 m茅s cl脿ssic de la provincia

Borriana presenta la dotzena edici贸 d’un triatl贸 m茅s cl脿ssic de la provincia

La prova es realitzar脿 el diumenge 27 a les nou del mat铆 en el districte Mar铆tim.

Els membres del Club Triatl贸 Borriana han presentat al costat del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, la dotzena edici贸 del Triatl贸 Ciutat de Borriana, que arribar脿 als carrers del districte Mar铆tim el proper diumenge 27 quan a partir de les nou del mat铆 es done l’eixida als primers participants. I seran nom茅s els primers perqu猫 tal com ha destacat el director t猫cnic de la prova, H茅ctor de la Cagiga, “realitzarem fins a tres eixides diferents amb diversos minuts de separaci贸 perqu猫 el desenvolupament de la prova siga el m茅s senzill possible i no dificulte l’evoluci贸 dels participants, ja que el Triatl贸 de Borriana ha tornat a ser un 猫xit pel que fa a convocat貌ria i tornarem a esgotar les inscripcions amb m茅s de 400 participants”.

Aquest any la prova modificar脿 l’itinerari de la prova ciclista, i passar脿 pel Cam铆 Fondo, urbanitzaci贸 de Novenes de Calatrava, carretera del Grau i Avinguda Mediterr脿nia, i d’aquesta manera, es deixar脿 totalment lliure l’avinguda del Port per poder accedir a la zona mar铆tima.

En la roda de premsa de presentaci贸 de l’esdeveniment esportiu l’edil Vicent Granel ha iniciat el torn de paraula explicant que “estem molt satisfets de poder presentar una vegada m茅s una de les proves m茅s emblem脿tiques de la nostra ciutat鈥. Granel ha volgut agrair la feina “del club organitzador, ja que coneixent el gran treball d’infraestructura i organitzaci贸 que comporta, 茅s de lloar que seguesquen endavant amb un esdeveniment que mostra tant l’atractiu de Borriana com la feina ben feta que hi ha darrere”.

A continuaci贸, ha estat el president del club, Carles Capella qui ha volgut tornar l’agra茂ment “tant als col路laboradors com l’Ajuntament, com als mateixos inscrits, ja que no han dubtat ni un segon a participar i ens demostren la seva confian莽a a la hora d’organitzar el triatl贸 “.

Finalment, ha estat el director t猫cnic de la prova, H茅ctor de la Cagiga, que ha detallat alguns dels aspectes esportius que marcaran el desenvolupament de la prova: “cal destacar que despr茅s de onze edicions, hem aconseguit depurar i optimitzar els circuits pels quals transcorre la prova, amb el canvi aquest any de l’itinerari ciclista, per millorar la prova “. A m茅s, tamb茅 ha explicat que “la prova decideix tamb茅 la classificaci贸 en el del Circuit Provincial, amb el que haver aconseguit tancar el total de les inscripcions 茅s un gran motiu per estar satisfets “. L’eixida tindr脿 lloc a la platja de l’Arenal a les nou del mat铆, per despr茅s realitzar tres voltes al circuit per a bicicletes i dues m茅s per a la cursa a peu, de manera que 芦esperem que la pres猫ncia de p煤blic siga constant durant tota la prova i cap a les onze i mitja es puga realitzar el lliurament de trofeus “.

Els representants del club han coincidit amb l’edil d’Esports a assenyalar que “esperem de nou un gran ambient tant a nivell de participants com de p煤blic, a m茅s d’assegurar que la competitivitat est脿 assegurada amb la participaci贸 de grans noms del triatl贸 en la prova. Aix铆 que ja no ens queda m茅s que animar el p煤blic a assistir el proper diumenge a la qual estem conven莽uts que ser脿 una cita espectacular “.

Leave a Reply

Your email address will not be published.