fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana presenta l’onzena edici贸 d’un Triatl贸 que no deixa de cr茅ixer

Borriana presenta l’onzena edici贸 d’un Triatl贸 que no deixa de cr茅ixer

El club Triatl贸 Borriana i la regidoria d’Esports donen a con猫ixer els detalls d’una prova que tindr脿 lloc diumenge que ve i que comptar脿 amb un total de 525 participants.

Els membres del Club Triatl贸 Borriana han presentat junt al regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, la que 茅s ja l’onzena celebraci贸 del Triatl贸 Ciutat de Borriana, que arribar脿 als carrers del districte mar铆tim diumenge que ve 28 quan a partir de les nou del mat铆 es done l’eixida als primers participants. I seran nom茅s els primers perqu猫 tal com ha destacat el director t猫cnic de la prova, H茅ctor de la Cagiga, 鈥渞ealitzarem fins a quatre eixides diferents amb diversos minuts de separaci贸 perqu猫 el desenvolupament de la prova siga el m茅s senzill possible i no dificulte l’evoluci贸 dels participants, ja que el Triatl贸 de Borriana ha tornat a ser un 猫xit quant a convocat貌ria i tornarem a esgotar les inscripcions amb un total de 225鈥.

En la roda de premsa de presentaci贸 de l’esdeveniment esportiu emmarcat dins els dotze caps de setmana consecutius en els quals Borriana ha acollit algun tipus de prova o activitat esportiva, ha estat l’edil Vicent Granel qui ha iniciat el torn de paraula explicant que 鈥渆stem molt satisfets de poder presentar una vegada m茅s una de les proves m茅s emblem脿tiques de la nostra ciutat, ja que al contrari del que ha succe茂t en els dos 煤ltims anys amb altres triatlons, el de Borriana no ha parat de cr茅ixer鈥. Granel ha volgut agrair el treball 鈥渄el club organitzador, ja que coneixent el gran treball d’infraestructura i organitzaci贸 que comporta, 茅s de lloar que seguixquen avant amb un esdeveniment que mostra tant l’atractiu de Borriana com el treball ben fet que hi ha darrere鈥.

A continuaci贸, ha estat el president del club, Carlos Capella qui ha volgut retornar l’agra茂ment 鈥渢ant als col路laboradors com l’Ajuntament, com als mateixos inscrits, ja que no han dubtat ni un segon a participar i ens demostren la seva confian莽a a l’hora d’organitzar el triatl贸鈥.

Finalment, ha estat el director t猫cnic de la competici贸, H茅ctor de la Cagida, qui ha detallat alguns dels aspectes esportius que marcaran el desenvolupament de la prova: 鈥渃al destacar que despr茅s d’onze edicions, hem aconseguit depurar i optimitzar els circuits pels quals transcorre la prova, que en la majoria de recorregut seran com en la passada edici贸鈥. A m茅s, tamb茅 ha explicat que 鈥渓a prova decideix part de la classificaci贸 en dos t铆tols diferents, el de la Lliga auton貌mica de Clubs Caixa Popular i el del Circuit Provincial, amb el que haver aconseguit tancar el total de les inscripcions en el l铆mit de 525 茅s un gran motiu per estar satisfets鈥. Segons ha detallat de la Cagiga 鈥渓’eixida tindr脿 lloc a la platja de l’Arenal a les nou del mat铆, per despr茅s realitzar tres voltes al circuit per a bicicletes i dues m茅s per a la carrera a peu, amb el que esperem que la pres猫ncia de p煤blic siga constant durant tota la prova i cap a dos les onze i mitja es puga realitzar el lliurament de trofeus鈥.

Els representants del club han coincidit amb l’edil d’Esports a assenyalar que 鈥渆sperem de nou un gran ambient tant a nivell de participants com de p煤blic, a m茅s d’assegurar que la competitivitat est脿 garantida amb la participaci贸 de grans noms del triatl贸 en la prova. Aix铆 que ja no ens queda m茅s que animar al p煤blic a assistir diumenge que ve a la que estem conven莽uts que ser脿 una cita espectacular鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.