fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana presenta una nova edici贸 d鈥橢scoles Esportives en la seua aposta per l’activitat f铆sica

Borriana presenta una nova edici贸 d鈥橢scoles Esportives en la seua aposta per l’activitat f铆sica

L’Ajuntament de Borriana ha preparat una programaci贸 esportiva completa per al pr貌xim curs 2022/23.

L’Ajuntament de Borriana i el Servei Municipal d’Esports (SME) han presentat una nova edici贸 de les Escoles Esportives per al curs 2022/23. L’objectiu d’aquesta programaci贸 茅s impulsar i divulgar la pr脿ctica esportiva, els h脿bits saludables i la diversi贸 entre els escolars de la localitat.

La Regidoria d’Esports ha presentat les activitats esportives que comprenen cinc programes diferents centrats en la psicomotricitat, t猫cniques b脿siques dels esports, detecci贸 i selecci贸 de talents i consells per a trobar l’esport que m茅s s’adeq眉e a les seues caracter铆stiques.

Aix铆, durant el curs escolar, els m茅s xicotets adoptaran h脿bits de vida saludable i competiran d’una forma sana i en equip, sempre amb l’objectiu de divertir-se. Les activitats es duran a terme en les instal路lacions dels centres escolars i les instal路lacions esportives municipals. L’horari ser脿 de 17.15h a 18.15h o de 16.30h a 17.30h depenent del programa.

En aquest sentit, el tinent d’alcalde i regidor d’esports, Vicent Aparisi ha afegit: 鈥淓stem molt contents de poder presentar un any m茅s, la programaci贸 d’Escoles Esportives per al pr貌xim curs鈥. 鈥淒es de l’equip de govern continuem apostant per aquesta mena de programacions esportives que s贸n saludables per al desenvolupament f铆sic i mental dels xicotets i, a m茅s, els ajuda a relacionar-se鈥, ha afegit l’edil.

Les persones interessades poden consultar tota la informaci贸 relacionada amb la programaci贸, tarifes i horaris en el Servei Municipal d’Esports en <www.burriana.es>. El formulari d’inscripci贸 est脿 disponible en <https://bit.ly/3dADIEt>.

Programaci贸 activitats

La programaci贸 es divideix en cinc blocs que comprenen activitats de psicomotricitat, per a 2n i 3r d’educaci贸 infantil, que enfoquen el treball a ajudar l鈥檃lumnat a dominar els seus moviments corporals d’una forma sana. Tamb茅 es realitzar脿 un programa d’iniciaci贸 al m贸n de l’esport per a 1r i 2n de prim脿ria en el qual es desenvoluparan t猫cniques b脿siques dels diferents esports amb activitats a trav茅s de jocs.

A m茅s, es dur脿 a terme un programa de formaci贸 de talents per a 3r i 4t de prim脿ria en qu猫 s’ajudar脿 l’alumnat a trobar l’esport m茅s adequat a les seues caracter铆stiques. Aix铆 mateix es realitzar脿 un programa de detecci贸 de talents per a 5猫 i 6猫 de prim脿ria en qu猫 es pret茅n promoure la participaci贸 de l’alumnat en activitats f铆siques i la selecci贸 de talents per a l鈥檃lumnat de l鈥橢SO, de 1r a 4t.

Leave a Reply

Your email address will not be published.