fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Borriana recupera la Travessia Marítima de l’Arenal per al pròxim 25 de juny

Borriana recupera la Travessia Marítima de l’Arenal per al pròxim 25 de juny

La col·laboració entre regidoria d’Esports i el club Vila Swim ha fet possible la programació d’una prova que constarà de 2.500 metres de recorregut i per a la qual ja s’han habilitat les inscripcions.

Els membres del club Vila Swim, han presentat al costat del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, la que serà la primera Travessia Arenal Borriana després del treball de recuperació realitzat pel Servei Municipal d’Esports de la ciutat i que tindrà lloc el pròxim 25 de juny en la platja de l’Arenal. Tal com ha explicat Granel durant l’inici de la presentació, «hem volgut recuperar la Travessia i que torne al calendari esportiu de la nostra ciutat amb la major força possible, i per això, hem treballat al costat dels membres del club Vila Swim perquè fins i tot s’incloga dins del circuit d’aquest tipus de proves tant de la Diputació de Castelló com de la Comunitat Valenciana». Granel també ha explicat que «serà la millor forma d’estrenar el nombrós calendari del nostre estiu esportiu, ja que el dia 25 de juny i a partir de les deu del matí serà la cita que òbriga tota una completa programació esportiva a Borriana durant els mesos d’estiu».

Abans de donar pas al detall tècnic de la prova, Granel ha avançat que «ja comptem amb un bon nombre d’inscrits en la prova, i vist l’interès de la ciutadania en la recuperació de la prova, esperem que en les pròximes setmanes la inscripció i participació siga cada vegada major». I és que un altre dels motius pels quals s’espera que el nombre de participants no pare de créixer fins a l’arribada del dia 25 de juny, és la divisió «per categoria que hem decidit fer de la prova, que tindrà tant categoria infantil, com junior, sènior i màster, així que qualsevol persona podrà participar en el recorregut de 2.500 metres que s’ha dissenyat, a més de la categoria per equips o clubs en la qual cinc membres, dones i homes, seran cronometrats per a establir la classificació final» tal com ha explicat Quico Hervás, membre de Vila Swim. A més, també han detallat que la «eixida i arribada de la prova quedarà situada en la mateixa platja de l’Arenal, amb el que esperem que eixe dia l’escenari triat es convertisca en una festa de l’esport, gràcies també a la col·laboració de totes les entitats que han decidit recolzar la iniciativa».

Finalment, Granel ha volgut afegir que «com més prompte millor s’inscriguen els i les interessades, millor, ja que els descomptes es van realitzant i variant depenent de la proximitat de la data de celebració. A més, també s’oferirà a cada persona participant una borsa del nadador, en la qual s’inclourà material com el gorro i xip per a la prova a més de diversos obsequis».

Leave a Reply

Your email address will not be published.