fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana rep la visita de l’equip nacional de Caiac Polo com pr猫via del Campionat d’Europa que arribar脿 al setembre

Borriana rep la visita de l’equip nacional de Caiac Polo com pr猫via del Campionat d’Europa que arribar脿 al setembre

L’alcaldessa de Borriana i el regidor d’Esports destaquen la import脿ncia de poder acollir un esdeveniment internacional com el torneig europeu i que l’equip nacional valore molt positivament les instal路lacions i la predisposici贸 municipal.

Una representaci贸 del conjunt de jugadors de Caiac Polo que el darrer cap de setmana de setembre formaran part de la selecci贸 nacional espanyola en el Campionat Europeu, han visitat l’Ajuntament de Borriana com a primera presa de contacte amb els representants municipals i els organitzadors de l’esdeveniment que tindr脿 lloc a la ciutat.

El Sal贸 de Plens de l’Ajuntament ha estat el lloc escollit per a una recepci贸 on s’ha pogut comprovar l’entusiasme amb el que els jugadors encaren la cita competitiva internacional i on han dialogat extensament amb els representants municipals i amb el president de la Federaci贸 de Pirag眉isme de la Comunitat Valenciana, J. Antonio Cinto. L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, ha iniciat el torn de paraula agraint 鈥渓a presencia a l’Ajuntament dels jugadors que formen part de la selecci贸, i esperem poder retornar-vos el vostre entusiasme amb el bon tracte durant els dies que estigueu a Borriana, que sempre estar脿 oberta a rebre a jugadors que representen els valors de l’esport com vosaltres鈥.

A continuaci贸 ha estat el regidor d’Esports Vicent Granel qui ha incidit en que 鈥溍﹕ un orgull per a nosaltres tenir-vos aci i acollir el campionat europeu, ja que a Borriana estem realitzant molts esfor莽os per promocionar i convertir la ciutat en un referent per a la pr脿ctica d’esports n脿utics鈥. El mateix Granel ha recordat que 鈥渄urant l’estiu hem seguit intentant atreure a joves i xiquets cap a esports com el caiac polo, i ens consta que poc a poc cada vegada en s贸n m茅s aficionats i, cada temporada, els clubs locals i el nostre recolzament creix per la demanda i l’atracci贸 d’aquest tipus d’esports鈥.

Preguntats per la mateixa alcaldessa sobre la preparaci贸 pr猫via o per quina opini贸 en tenen de les instal路lacions de Burriananova, el seleccionador i director t猫cnic, Jorge P茅rez ha mostrat la seua 鈥渟atisfacci贸 de totes les possibilitats que tant des de la federaci贸 de Comunitat Valenciana com des de l’Ajuntament se’ns han oferit. Disposar d’un hospedatge tant proper a les instal路lacions no t茅 preu, ja que a la vida de l’esportista d’elit l’entrenament i l’aprofitament per descansar 茅s clau, i Borriana ofereix tot aix貌 amb la col路laboraci贸 tamb茅 de les Escoles de la Mar de la Generalitat鈥. Per la seua banda, el membre de l’equip nacional, Vicente Claramonte, de Benic脿ssim, ha expressat la 鈥渄oble satisfacci贸 per jugar al costat de casa un campionat com l’europeu i tamb茅 l’agra茂ment a To帽o de la federaci贸 de pirag眉isme de la Comunitat Valenciana i a l’Ajuntament per tot l’esfor莽 fet i per les facilitats que ens donaran als membres de la selecci贸鈥.

El Campionat Europeu de Caiac Polo se celebrar脿 per primera vegada a Borriana entre el 30 de setembre i el 2 d’octubre a les instal路lacions de Burriananova, i tal i com ha explicat un dels seus impulsors, el president de la Federaci贸 de Pirag眉isme valenciana, J. Antonio Cinto, 鈥渘osaltres intentem retornar als jugadors tot el sacrifici i esfor莽 que han realitzat durant els darrers anys per seguir fent cr茅ixer un esport com el caiac polo. Des de la nostra posici贸 sempre farem tot el que estiga en les nostres mans per seguir organitzant i acollint de la millor forma possible esdeveniments d’aquesta magnitud鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.