fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Borriana trasllada la data de la Gala de l’Esport per a donar-li m茅s rellev脿ncia i ampliar el termini de propostes als Premis

Borriana trasllada la data de la Gala de l’Esport per a donar-li m茅s rellev脿ncia i ampliar el termini de propostes als Premis

La decisi贸, que afectar脿 a la celebraci贸 de les pr貌ximes Gales, tamb茅 incideix en en la m茅s pr貌xima, en la qual es lliuraran els IV Premis a l’activitat f铆sica i l’esport Ciutat de Borriana, prevista per a finals d’aquest mes i que ja s鈥檋a traslladat a finals del mes de mar莽.

L’Ajuntament ha decidit traslladar la data de celebraci贸 de la Gala de l’Esport en la qual es lliuren els Premis a l’activitat f铆sica i l’esport Ciutat de Borriana, a finals de mar莽 amb la finalitat, segons ha indicat el regidor d’Esport, Vicente Aparisi, de dotar-la de 鈥渕ajor protagonisme i rellev脿ncia鈥 i, alhora, donar m茅s opcions a les federacions, entitats i clubs, d鈥檃mpliar el termini de presentaci贸 de les seues propostes per a optar als Premis a l’activitat f铆sica i l’esport Ciutat de Borriana.

Aquesta decisi贸, que afectar脿 a la celebraci贸 de les pr貌ximes Gales, tamb茅 incideix en la m茅s pr貌xima, en la qual es lliuraran els IV Premis a l’activitat f铆sica i l’esport Ciutat de Borriana, prevista per a finals d’aquest mes i que ja s鈥檋a traslladat a finals del mes de mar莽.

Aix铆, el termini de presentaci贸 de propostes de nominacions s’amplia fins al 28 de febrer i la celebraci贸 de la Gala de l鈥橢sport se celebrar脿 el 27 de mar莽, canvis que seran publicats en breu mitjan莽ant un decret de modificaci贸 de les bases amb el procediment gen猫ric de la quarta edici贸 dels Premis.

Aparisi ha destacat que la Gala 茅s 鈥渓a gran cita鈥 de l’esport local en la qual es reconeix els esportistes i la pr脿ctica esportiva que es realitza a la localitat en la qual es reconeix p煤blicament 鈥渓a labor, el treball i la participaci贸 d’esportistes, entrenadors, entrenadores o personal directiu durant la temporada, o per la seua traject貌ria dins de cadascun dels clubs鈥.

Des del Consistori s’espera que el trasllat de dates de celebraci贸 de la Gala, comporte 鈥渓a consolidaci贸 de la celebraci贸 anual鈥, i dotar-la d鈥欌渋dentitat pr貌pia, m茅s notorietat i popularitat鈥. Tamb茅 es pret茅n facilitar a les entitats i clubs del municipi, 鈥渓a seua labor per a valorar, nominar i proposar les seues diverses opcions per als premis, ampliant m茅s d’un mes el termini de presentaci贸鈥.

Entre altres q眉estions, el trasllat de dates suposar脿 que la Gala no coincidisca amb altres celebracions d’efem猫rides o festivitats com Sant Blai que comen莽a a finals de gener i principis de febrer, o els festivals emac. i FAC que se celebren durant el mes de febrer o les falles a mitjan mar莽.

Per al regidor de l鈥櫭爎ea municipal esportiva, la nova edici贸 de la Gala de l’Esport ha de servir per a 鈥渄onar un renovat impuls a la pr脿ctica esportiva i continuar fomentant els h脿bits saludables鈥 i, al mateix temps, 鈥渞econ猫ixer i distingir de manera especial el treball que dia a dia realitzen els i les esportistes borrianencs聽 i borrianenques鈥.

Cal recordar que en la Gala de l鈥橢sport, a m茅s de distingir als millors i a les millors esportistes, entrenadors i entrenadores i al millor personal directiu de la ciutat en qualsevol modalitat esportiva, tamb茅 es reconeix el centre educatiu amb millors iniciatives per a la promoci贸 de l’activitat f铆sica i l’esport, aix铆 com a persones, entitats o empreses que s’hagen distingit per la seua aportaci贸 desinteressada a la promoci贸 de l’activitat f铆sica i l’esport a la ciutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.