fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

BP renova el seu compromís amb els clubs esportius d’Almassora

BP renova el seu compromís amb els clubs esportius d’Almassora

La companyia patrocinarà també les escoles esportives en la tercera edició del programa d’ajudes al municipi.

Els clubs d’Almassora rebran, per tercera temporada consecutiva, el suport de BP a través del programa de subvencions econòmiques de la firma, l’objectiu del qual és promocionar la pràctica esportiva entre la ciutadania. Com a novetat, la companyia col·laborarà en esta edició amb les escoles d’estes entitats a fi de facilitar als més xicotets la iniciació en les diferents disciplines disponibles en el municipi.

Així doncs, les 17 formacions que participen en el programa han assistit a la seua presentació, en la qual han intervingut l’alcaldessa, Merche Galí; el regidor d’Esports, Xavier Trenco, i el responsable de relacions institucionals de la multinacional, Juan Carlos Navarro. “Ja són tres els anys en els quals BP col·labora amb els clubs esportius d’Almassora, una iniciativa de l’Ajuntament que des del principi ens va semblar molt adequada als objectius que l’empresa es planteja pel que fa al seu entorn més proper. Per açò no es va dubtar ni un instant a patrocinar el projecte”, ha apuntat Navarro.

Per la seua banda, la primera edil ha assegurat que “el teixit social que constitueixen els clubs esportius els converteix en una de les fortaleses d’Almassora en matèria de cohesió social, ja que les seues activitats arriben a milers de persones i ens fan sentir-nos orgullosos dels triomfs dels nostres i nostres atletes”.

En este sentit, Trenco ha manifestat que “el creixement de les entitats esportives i la participació en competicions de més nivell requereix també una aposta econòmica que, gràcies a la col·laboració de BP, serà més fàcil de realitzar tant per als equips com per a l’administració municipal”. L’edil ha destacat la contribució de l’empresa al foment de l’esport entre els més xicotets, una línia en la qual treballa a fons el seu departament amb “la creació d’escoles esportives assequibles i que es desenvolupen en els mateixos centres educatius, un fet que també facilita la conciliació familiar i laboral”.

Cal destacar, que entre les formacions que es beneficiaran d’este programa destaquen els clubs futbolístics CD Almassora -el primer equip del qual ja llueix la imatge de la companyia en l’equipament- i Joventut Almassora CF. També el Club Almassora Handbol, Atlètic Basquet Almassora, Club de Tenis Almassora, el Club de Gimnàstica Artística Almassora, el Club Frontenis Almassora, el Club Pilotari Almassora i Swing Dance Almassora participen en la iniciativa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.