fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 acull la celebraci贸 del Dia Ol铆mpic amb la participaci贸 de m茅s de 5.000 persones

Castell贸 acull la celebraci贸 del Dia Ol铆mpic amb la participaci贸 de m茅s de 5.000 persones

Ahir, dissabte 11 de juny, s’ha celebrat el Dia Ol铆mpic a Castell贸. El Dia Ol铆mpic 茅s una celebraci贸, a nivell mundial, en la qual es commemora la fundaci贸 del Moviment Ol铆mpic Modern l’any 1894 i en la qual s’organitzen activitats de participaci贸 per a la fam铆lia i exhibicions de diferents esports ol铆mpics a c脿rrec del Comit茅 Ol铆mpico Espa帽ol, amb la finalitat de promoure els valors ol铆mpics com el joc net, el companyerisme, el respecte i l’esperit esportiu.

Per segon any consecutiu s’ha celebrat aquest important dia a la Comunitat Valenciana on han participat m茅s de 5.000 persones, que han realitzat diferents proves esportives de car脿cter ol铆mpic i no ol铆mpic, on els m茅s joves han gaudit del dia.

L’acte de presentaci贸 d’aquest Dia Ol铆mpic ha comptat amb la pres猫ncia del president del COE, Alejandro Blanco, l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castell贸, Enric Porcar, la presidenta de la Fundaci贸 Trinidad Alfonso, Elena Tejedor i el Rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, acompanyats pels esportistes ol铆mpics Isabel Fernandez, Montse Puche, Gaizka Mendieta, Natalia Morskova, Andr茅s Mendieta i Enrique Saura, que han fet les del铆cies dels m茅s menuts signant-los aut貌grafs.

El president del Comit茅 Ol铆mpico Espa帽ol, Alejandro Blanco, ha agra茂t la implicaci贸 absoluta de la Fundaci贸 Trinidad Alfonso “sense la qual l’organitzaci贸 d’aquest esdeveniment no hagu茅s estat possible” aix铆 com de l’Ajuntament de Castell贸 i la Universitat Jaume I on han tingut lloc totes les proves.

Blanco tamb茅 ha destacat la diversitat de proves ol铆mpiques i s’ha mostrat satisfet del resultat d’aquest dia internacional.

Per la seua banda, l’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha afirmat que “hui Castell贸 茅s la capital de l’esport nacional, aix铆 que 茅s un dia gran per a tots els castellonencs. En tots els pa茂sos del m贸n se celebra el dia Ol铆mpic, i aquest any la nostra ciutat 茅s la gran amfitriona”.

Marco ha donat les gr脿cies a la Universitat Jaume I per oferir les seves instal路lacions per a aquest dia, “茅s un luxe comptar amb aquesta instituci贸 que tant promou l’exercici f铆sic i el treball dur” i tamb茅 ha agra茂t la labor de la Fundaci贸 Trinidad Alonso i del Comit茅 Ol铆mpico Espa帽ol, “doncs sense ells aix貌 no seria possible”.

Per finalitzar, l’alcaldessa ha explicat que “som una ciutat que alberga nombroses competicions esportives i en cadascuna d’elles es transmeten els valors del sacrifici, l’esfor莽 i la disciplina. Hui Castell贸 茅s un exemple d’equip unit celebrant una vict貌ria”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.