fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 celebra una VI Marat贸 BP Castell贸 i III 10K sense incidents

Castell贸 celebra una VI Marat贸 BP Castell贸 i III 10K sense incidents

Enric Porcar, regidor d’Esports, ha participat de la 10K 鈥渁mb un magn铆fic ambient i una ciutat bolcada en animar als corredors鈥

Castell贸 va viure ahir, un any m茅s, la gran festa de l’esport anual. La VI Marat贸 BP Castell贸, organitzada per l’Ajuntament i pel CA Running Castell贸 ha omplert els carrers de la ciutat del millor esport, atletes que han sigut abrigallats per l’afecte i el suport de milers de persones que han eixit al carrer a animar-los.

M茅s de 3.500 corredors entre la prova estrella de la VI Marat贸 i la paral路lela del III 10 K, han creuat aquest mat铆 a les 9 hores la l铆nia d’eixida despr茅s que l’alcaldessa, Amparo Marco, haja realitzat el tret d’eixida.

La ciutat ha estat en tot moment bolcada amb el gran esdeveniment esportiu. Aix铆, m茅s de 40.000 persones han eixit als carrers de Castell贸 per a abrigallar i animar als corredors. A m茅s, m茅s d’1.000 voluntaris han participat de les proves perqu猫 es desenvoluparen de la millor manera possible i 26 punts d’animaci贸 han posat la nota de color i m煤sica a l’esdeveniment.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, comen莽ava el mat铆 ben d’hora, a les 7.00 hores s’ha acostat fins a la Sala de l’Acad猫mia de Policia de la Caserna de Tetu谩n XIV per a agrair als agents de la Policia Local que anaven a participar en el desenvolupament de la prova el seu esfor莽 i els ha desitjat un 鈥渕agn铆fic servei, gr脿cies a vosaltres s贸n possibles esdeveniments tan importants i tan transcendentals per a la ciutat de Castell贸 com el que estem a punt de viure avui鈥.

A m茅s, l’alcaldessa tamb茅 els ha manifestat que 鈥渃om a presidenta de la comissi贸 de seguretat i conviv猫ncia ciutadana de la Federaci贸 Espanyola de Municipis i Prov铆ncies ser脿 un orgull posar d’exemple per a tota Espanya la bona labor de la Policia de Castell贸, avalada pels baixos 铆ndexs de delinq眉猫ncia de la nostra ciutat鈥.

Per la seua banda, el regidor d’Esports, Enric Porcar, qui ha participat en la prova d’III 10K ha destacat que 鈥渓a sensaci贸 corrent ha sigut espectacular des de l’eixida fins a l’arribada, hi ha hagut un magn铆fic ambient i he pogut percebre a una ciutat bolcada en la Marat贸. A m茅s, no tenim coneixement de cap incident, per la qual cosa el resultat 茅s immillorable鈥.

Porcar tamb茅 ha valorat que 鈥渓a ciutat est脿 conscienciada que aquest cap de setmana 茅s el de la Marat贸 i ho viu com a seu. La Marat贸 BP de Castell贸 est脿 totalment consolidada en la ciutat i ja 茅s m茅s que una prova esportiva鈥.

El regidor, finalment, ha volgut 鈥渁grair la implicaci贸 de tots els agents: als m茅s de mil voluntaris, als 26 grups d’animaci贸, als efectius sanitaris, a la Policia Local, a tots els patrocinadors, al Patronat d鈥橢sports, al CA Running Castell贸, a les m茅s de 40.000 persones que han omplert els carrers i no han parat d’animar i, per descomptat, als corredors i corredores. Avui estic molt orgull贸s de la nostra gent, perqu猫 quan anem tots a una som un gran poble. Gr脿cies Castell贸鈥.

Per la seua banda, Juanma Medina, vicepresident del CA Running Castell贸 ha destacat que 鈥渉em tingut una elevada participaci贸 tant a nivell esportiu com de la gent en els carrers. Tot a莽貌 gr脿cies als m茅s de mil voluntaris, entre els quals hem tingut fins a l’alcaldessa i el regidor d’Esports. La Marat贸 enguany ha crescut i per a una ciutat com Castell贸 a莽貌 ja 茅s un gran 猫xit. Moltes gr脿cies a tots els que ho fan possible: voluntaris, col路laboradors, patrocinadors, forces de seguretat, sanitaris鈥︹.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.