fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 edita una guia informativa amb totes les activitats esportives

Castell贸 edita una guia informativa amb totes les activitats esportives

Des del Patronat d’Esports es pret茅n que cada vegada hi haja m茅s gent que practique esport i duga una vida saludable.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Castell贸, Enric Porcar, ha presentat en roda de premsa la Guia d’Activitats Esportives que recull tota la informaci贸 d’inter茅s del Patronat, des de les activitats destinades als m茅s menuts i les escoles esportives, fins a les diferents campanyes que s’hi realitzaran durant el proper curs acad猫mic, aix铆 com els preus, l’horari i el lloc on es realitzar脿 cada activitat.

El Patronat d’Esports registra al voltant dels 47.000 usuaris anuals, per la qual cosa es considera imprescindible que tot el que s’hi realize es comunique des de diferents mitjans, i “amb aquesta guia pretenem apropar tot el que es fa des del Patronat i que cada vegada hi haja m茅s gent que practique l’esport i duguen una vida saludable”, ha destacat Porcar.

La Guia d’Activitats Esportives apropa a la ciutadania “totes les possibilitats que oferim des de l’Ajuntament, unes activitats pensades per satisfer les necessitats dels ve茂ns i ve茂nes de Castell贸”, ha manifestat el regidor, i s’agrupa segons les edats a les quals van dirigides les activitats.

La guia recull la informaci贸 de les 28 activitats realitzades per les Escoles Esportives Municipals per als xiquets i xiquetes de la ciutat, aix铆 com les diverses campanyes de nataci贸 i escolars, com ara la d’atletisme o la de jocs tradicionals. Pel que fa a les activitats adre莽ades a adults per al manteniment f铆sic, “hi ha fins a 31 horaris d’activitats programades en diferents indrets de la ciutat per tal que la gent hi puga anar amb facilitat, en tot tipus d’horari, tant de mat铆 com de vesprada. En definitiva, una guia f脿cil d’emprar i amb tota la informaci贸 necess脿ria perqu猫 la idea 茅s que cada persona trie l’activitat que m茅s li agrade i puga gaudir d’una vida activa amb activitats saludables”, ha concl貌s l’edil.

La guia es pot consultar tamb茅 en la p脿gina web del Patronat d’Esports i en la web de l’ajuntament (http://www.castello.es/archivos/493/Guia-Activitats-Esportives-2016.pdf), i cal destacar que estar脿 en constant actualitzaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.