fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 ofereix 13 modalitats a les Escoles Esportives Municipals per al curs 2020/2021

Castell贸 ofereix 13 modalitats a les Escoles Esportives Municipals per al curs 2020/2021

Per a este curs s’ha elaborat un protocol de seguretat per a garantir que es compleixen les mesures sanit脿ries davant la covid-19.

L’Ajuntament de Castell贸, a trav茅s del Patronat Municipal d’Esports, ha tancat per a este curs una oferta d’activitats emmarcades a les Escoles Esportives Municipals de tretze modalitats diferents i amb mesures per a garantir la seguretat davant la covid-19. En el present curs, el Patronat Municipal d’Esports ha elaborat una oferta que engloba les modalitats d’escacs, atletisme, b脿squet, handbol, ciclisme, equitaci贸, esgrima, futbol-sala, p脿del, pilota valenciana, tenis, voleibol i volei platja.

El regidor d’Esports, Omar Braina, ha explicat que este curs s’ha tancat una oferta d’Escoles Esportives Municipals m茅s redu茂da, utilitzant les instal路lacions esportives municipals, dels clubs i aquells centres educatius que s’han sumat a les activitats. A m茅s, en el present curse 煤nicament podr脿 inscriure’s en les activitats l’alumnat del propi centre. Tamb茅 s’ha elaborat un protocol per a garantir la seguretat de les activitats. Les places oferides ascendeixen a unes 900 a causa de la reducci贸 de grups i r脿tios.

“Hem elaborat una oferta esportiva adaptada a les circumst脿ncies actuals, salvaguardant la seguretat davant la covid-19 al mateix temps que garantim la iniciaci贸 de l’alumnat a la pr脿ctica de l’esport”, ha indicat Braina. Les Escoles Esportives Municipals s’organitzaran en horaris de vesprada, a partir de les 16.30 o 17.00 hores (segons l’horari de terme de les classes) en els centres de Prim脿ria i de les 15.30 o 16.00 hores en els de Secund脿ria.

Aix铆 mateix, per al present curs es mantenen les Jornades d’Atletisme Escolar dirigides a l’alumnat d’edats compreses entre els 9 i els 16 anys que vulguen con茅ixer durant un dia les diferents disciplines de l’atletisme. Aquells centres que ho desitgen hauran de sol路licitar-ho al Patronat Municipal d’Esports i s’establiran grups d’entre 12 i 15 alumnes i alumnes. L’inici de l’activitat ser脿 a partir d’octubre en les pistes d’atletisme del complex esportiu municipal de Gaet脿 Huguet. Tamb茅 es desenvolupar脿 la campanya de Jocs Tradicionals Escolars.

Leave a Reply

Your email address will not be published.