fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 presenta l’Esport en FITUR com a motor econ貌mic de la ciutat i atractiu tur铆stic

Castell贸 presenta l’Esport en FITUR com a motor econ貌mic de la ciutat i atractiu tur铆stic

El regidor d’esports ressalta que el 2018 ser脿 un any especial pel que fa a esdeveniments esportius i anuncia la Gala de l’Esport amb convidats tan destacats com Mireia Belmonte.

L’alcaldessa de Castell贸, Amparo Marco, ha afirmat en FITUR que el binomi esport-turisme t茅 un enorme potencial a Castell贸. “La rellev脿ncia que en els 煤ltims anys ha adquirit l’activitat esportiva de Castell贸 茅s un element amb un enorme potencial per incentivar les visites a la ciutat. Castell贸 茅s una destinaci贸 privilegiada per les condicions clim脿tiques, que ofereixen la possibilitat d’acollir tot tipus d’activitats, tant a escala individual com per equips”, ha destacat.

En este sentit, el regidor d’esports, Enric Porcar, ha assenyalat que “l’esport, des de la competici贸 d’elit m茅s exigent fins a l’esport familiar, 茅s el motor econ貌mic m茅s potent que t茅 la nostra terra per a generar riquesa i dinamisme econ貌mic durant tot l’any”, i ha destacat la rellev脿ncia de l’esport en 2018 on es desenvoluparan importants novetats pel que fa aesdeveniments que se sumen als m茅s de 200 esdeveniments esportius que alberga la ciutat al llarg de l’any.

Entre estes novetats, destaca la celebraci贸 del Campionat del M贸n de carreres de Muntanya a trav茅s de la MIM, el Congr茅s Internacional de carreres de muntanya que organitza l’ajuntament al costat de la Universitat Jaume I i la Gala de l’Esport a nivell de tota Espanya el pr貌xim 19 de febrer en l’Auditori de Castell贸, un espai perfecte per a este tipus d’esdeveniments i que rebr脿 als millors esportistes i equips de l’any 2017, tals com el Real Madrid o Mireia Belmonte.

Per la seua banda, Amparo Marco, ha afirmat que la col路laboraci贸 dels patronats d’Esports i Turisme est脿 posicionant a Castell贸 al calendari de l’esport, amb esdeveniments com la Marat贸 BP Castell贸, que este any se celebrar脿 el 18 de febrer. “El Govern municipal”, ha manifestat Marco, “seguir脿 treballant perqu猫 les i els esportistes que vinguen a la nostra ciutat a practicar un esport, gaudeixen de la nostra gastronomia, de les nostres platges i de la nostra cultura, amb tota l’hospitalitat que Castell贸 sempre sap oferir”.

El regidor d’Esports, Enric Porcar, ha ressaltat que “la Marat贸 de Castell贸 est脿 pensada per cuidar a l’atleta i omplir-lo de comoditats i possibilitats abans, durant i despr茅s de la carrera, esta 茅s la nostra m脿xima” i ha afegit que “esta atenci贸, juntament amb un fant脿stic i entretingut recorregut en el qual trobarem una infinitat de punts d’animaci贸 que, al costat de les milers de persones que omplen els carrers, fan que els corredors i corredores senten que corren a casa”.

El regidor ha puntualitzat que l’猫xit dels esdeveniments esportius a Castell贸 茅s possible gr脿cies al fet que la ciutat compta amb unes instal路lacions i infraestructures del m脿xim nivell i en les quals se segueix treballant per atreure m茅s esport a Castell贸. “Per aix貌 ja disposem d’una nova gran zona per a Trial amb bici, dos grans tatamis per a tot tipus d’esdeveniments d’arts marcials i d’ac铆 a poc temps tindrem una gran instal路laci贸 per a Tenis de Taula, aix铆 com un pavell贸 dedicat a la millor gimn脿stica art铆stica”, ha comentat.

Castell贸 s’ha presentat en Fitur com la Casa de l’Esport, un lloc perfecte per vindre a gaudir del millor clima del m贸n, una terra verda amb m茅s de 300 dies de sol a l’any. Una terra id貌nia per a tot tipus d’esports i acollir les m茅s altes competicions. Amparo Marco, per la seua banda, ha destacat que el nivell de l’oferta esportiva presentada en Fitur, “representa l’esfor莽 de l’Ajuntament per sumar l’esport a l’estrat猫gia de promoci贸 tur铆stica de la ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.