fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Comprom铆s proposa una pla d’instal路lacions esportives i pilota valenciana per als pobles menuts valorats en 750.000 euros

Comprom铆s proposa una pla d’instal路lacions esportives i pilota valenciana per als pobles menuts valorats en 750.000 euros

El grup Comprom铆s de la Diputaci贸 de Castell贸 ha proposat un pla d’esports dirigit especialment als municipis menuts, que compr猫n, d’una banda, inversions per a instal路lacions, i per l’altra, recursos per a la pilota valenciana.

El pla, que t茅 un muntant total de 750.000 euros, suposa, en paraules del portaveu de Comprom铆s, Xavier Trenco, 芦donar resposta a les necessitats que ens han anat expressant els alcaldes i regidors dels pobles de Castell贸 amb els quals ens hem reunit els dos diputats, Jos茅 Miguel Carb贸 i jo mateix禄.

[pullquote align=”full” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Trenco: 芦La possibilitat de practicar esport est脿 directament relacionada amb la igualtat d’oportunitats禄[/pullquote]

Per a Trenco, esta proposta 茅s fruit 芦d’un treball conjunt en el qual hem intentat interrelacionar tots els interessos esportius de les nostres comarques禄.

Segons el diputat, 芦l’impuls a la cultura de l’esport en tots els nivells 茅s fonamental tamb茅 per a a igualtat d’oportunitats禄. Per este motiu, en el pla s’arrepleguen propostes com la construcci贸 芦d’skate parks禄, es a dir, instal路lacions per a practicar eixe esport; pistes poliesportives i tamb茅 m脿quines de fer exercici a l’aire lliure, i altres tipus d’equipaments 芦que s贸n all貌 que ens han demanat els representants municipals禄. En total, per a instal路lacions, Comprom铆s havia previst una partida de 700.000 euros.

L’altra part del pla suposa la promoci贸 de l’esport tradicional. 芦Si hi ha un esport que ajude a refor莽ar les nostres senyes d’identitat eixe 茅s la pilota valenciana. Per貌, el PP no ha volgut acompanyar-nos en la nostra reivindicaci贸 per a la qual hav铆em previst una partida de 50.000 euros禄.

El diputat de Comprom铆s ha insistit en senyalar que esta iniciativa 芦arriba directament dels pobles, s贸n les seues demandes, i 茅s responsabilitat nostra traslladar-les a l’equip de govern de la Diputaci贸 perqu猫 els done resposta. Lamentablement, no ha sigut aix铆 i els 750.000 que hav铆em previst per a materialitzar-les han quedat en no res禄.

Leave a Reply

Your email address will not be published.