fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Derrota del Viveros Mas de Valero per 5-6 davant Labastida amb un amarg final de trobada

El Viveros Mas de Valero va ser derrotat en el seu propi feu per Labastida per 5-6, a pesar que els sogorbins van lluitar en tot moment per aconseguir el triomf. La primera meitat, dominada per complet pels alabesos va penalitzar massa al conjunt sogorbins que no va culminar la remuntada en el segon període.

I, la veritat és que durant els primers minuts van començar amb jugades en ambdues porteries, la primera ocasió la van tenir els alabesos a l’eixida d’un córner al qual va respondre Dani Palomar amb un tir llunyà.

Labastida va ser el primer a obrir el marcador en una jugada a l’esquena que van definir a la perfecció davant l’eixida de David, en el minut 2. El gol va afectar els sogorbins que immediatament veien com Mahastiak, en una jugada calcada la manava al pal. Encara que dos minuts després anava a arribar l’empat local, després d’una jugada ràpida en banda de Salva, que la va manar al segon pal perquè rematara a gol el capità Chover, 1-1. En el sis, i en una altra gran pilota a l’espasa de la defensa groga, provocava un nou mà a mà, que aquesta vegada David va resoldre sensacional amb el peu.

El Viveros Mas de Valero jugava massa ansiós i les pèrdues eren constants. En una d’elles, en el minut vuit de la trobada, Labastida tornava a posar-se per davant. No milloraven els sogorbins amb el pas dels minuts. És més, era Labastida qui millor estava en la pista. I, en el minut 15 tornaven a marcar en una jugada desafortunada dels defensors locals 1-3. L’equip sogorbí estava tocat i els visitants no anaven a perdonar, i al caient del descans marcaven un altre tant que deixava l’1-4 amb el qual es va arribar al final de la primera meitat.

La segona meitat va començar amb la mateixa tònica que va acabar la primera, el Viveros Mas de Valero volia manar però Labastida estava millor posicionat en la pista i dominava la trobada, mentre que els sogorbins, amb més cor que cap, cercaven retallar diferències en el marcador. En el minut 4 de la represa, Alex Moral marcava el 2-4 amb un fort tret lateral. Tres minuts després, en el set, arribava el 3-4, triangulació perfecta de Moral, amb Salva que va assistir perfecte al segon pal perquè Braian l’espentara al fons de la xarxa.

Els locals no tenien temps per a relaxar-se, i en el minut 9 Labastida, de lliure directe, anotava de nou i tornava a agafar una renda de dos gols en el marcador. Però de nou Braian, espectacular en la segona meitat, anotava en el minut 15, i deixava el marcador en un ajustat 4-5 favorable als alabesos.

L’esforç dels grocs era encomiable, la graderia estrenyia sense descans, mancant tres per al final, el míster sogorbí, Sergio Calduch optava pel porter-jugador. Després del primer atac arribava la pèrdua dels locals, falta i expulsió de Chover, a més de doble penal per a Labastida, encara que el llançament dels bascos es marxava fora. Però en la primera superioritat Labastida no va perdonar i mancant 2,35 marcaven el seu sisé tant, era el 4-6 que semblava definitiu. Però el Viveros Mas de Valero mai es va rendir i Dani va tornar a marcar quan quedaven 1,27.

Els últims atacs, amb joc de cinc, van ser quasi perfectes, els sogorbins movien amb rapidesa i trobava amb facilitat la jugada de gol, però la falta de punteria i les excel·lents intervencions del porter alabés van impedir l’empat dels sogorbins.