fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Bisontes Castelló venç 5-1 al CN Sabadell

L’equip de la Plana Alta segueix segon després de la victòria del CCR en el seu feu davant el Ripollet.

Els Castellonencs s’anaven al descans amb avantatge per la mínima (2-1) amb gols d’Óscar Maeso (min 8) després d’un servei de banda, Genís Tena 2-0 Genís (min 14) en finalitzar una contra i de Ferran (min 16) aprofitant una indecisió defensiva a la vora de l’àrea. Després de la represa van arribar els millors minuts per als locals i amb un joc vertical i ofensiu van poder doblegar al conjunt català de Diego Blanco que va vendre cara la seua derrota. Així, en el minut 25 arribava el golàs de Maeso per l’esquadra i dues de David (min 28 i 38) el 4-1 finalitzant una ràpida contra i el 5-1 marcant a porta buida després de robar la pilota quan defensaven el porter jugador dels visitants.

Amb la classificació matemàtica per a la Copa del Rei aconseguida i el subcampionat de Lliga virtualment aconseguit després de la derrota de la Unió de Javi Rodríguez, toca pensar ja en el pròxim partit de la setmana pròxima davant L’Hospitalet on els nostres cercaran emportar-se la victòria per a poder seguir en la lluita.

Gols:
1-0 Óscar (min 8), 2-0 Genís (min 14), 2-1 Ferran (min 16), 3-1 Óscar (min 25), 4-1 David (min 28) y 5-1 David (min 38).