Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Bisontes s’enfronta avui al Rivas Futsal en Grapa

El Bisontes s’enfronta avui al Rivas Futsal en Grapa

L’equip de la Plana té com a objectiu retrobar-se amb el triomf.

A este efecte ha preparat el xoc l’entrenador del Bisontes, Manolín, que pretén fer-ho a partir de la qual ara com ara és la seua millor arma, la defensa. El conjunt de la capital de la Plana és el tercer menys golejat de la Segona Divisió A, amb sol set gols encaixats després de cinc partits. Tan sols el Burela, 3r classificat, amb 5 gols en contra, i el líder, el Reial Betis, amb 6, milloren els guarismes defensius dels castellonencs. Un bon fer que li ha portat a estar en estos moments a sol dos punts del play-*off d’ascens a Primera Divisió, malgrat comptar amb un dels pressupostos més baixos dins de tota la categoria de plata. Per la seua banda el Rivas Futsal visita Castelló amb la necessitat de puntuar després de diverses setmanes sense fer-ho. El conjunt de David Ramos és desè amb 6 punts.

Per a este xoc Manuel Collado recupera a “Malawy” i “Javi Rangel”, sens dubte una altra gran bona notícia de dos peces claus absents les últimes setmanes.

Com és habitual els últims anys, el jugador “numero 6” del Bisontes s’ha mobilitzat per les xarxes per a desplaçar-se fins a Grapa pel que s’espera que el “Mini Ciutat” siga una olla de pressió per a abrigallar a l’equip.

Leave a Reply

Your email address will not be published.