Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El CFS Bisontes Castelló ha subscrit un acord de col·laboració amb set entitats esportives

El CFS Bisontes Castelló ha subscrit un acord de col·laboració amb set entitats esportives

El seu propòsit és impulsar la base del futbol sala valencià.

L’entitat que presideix Joaquín Sánchez Amorós ha fet un pas més en la seua aposta per unir esforços amb diversos clubs de la Província de Castelló i de la Comunitat Valenciana per potenciar el futbol sala al màxim en esta. Per este motiu, s’ha tancat un acord de col·laboració amb set clubs: FS Borriana, Atlètic Onda FS, CFS Alqueries, Atlètic Nules F.S., Esporting Vila-real, CFS La Mar Benicàssim i Torre de Sant Vicent FS d’Alacant.

El conveni inclou ajuda econòmica, social i esportiva. El propòsit d’este, segons ha explicat Joaquín Sánchez en sala de premsa és «ajudar a les pedreres econòmicament, formativament i socialment». «Cal estar units, perquè entre tots podem aconseguir grans coses».

Per al president del Bisontes, «no és fàcil, per exemple, que un jove de la pedrera puga fer el salt a Segona quan acaba de juvenil; doncs amb este conveni es podria cedir a estos clubs».

«Al seu torn, la idea d’ajudar al foment de la base pot afavorir-nos en un futur, i els jugadors prometedors de les pedreres d’estos equips tindria opció de fer el salt a l’elit a través de Bisontes. I nosaltres posarem als nostres tècnics a la disposició dels clubs, perquè facen cursos formatius», afegeix.

En l’acte en el qual es va rubricar l’acord van estar presents, al costat del coordinador d’equips col·laboradors de Bisontes, Richard Fuentes, diversos representants dels clubs signataris: José López, Javi Rodríguez i Alan Gutierrez (Borriana), Fernando Tel (Atlètic Nules), Sebas González (Atlètic Onda FS) Fernando Tel (Atlètic Nules), Manolo Agustí (Alqueries), Jaime González (Esporting Vila-real). Mentre que el CFS La Mar Benicàssim i Torre de Sant Vicent FS d’Alacant no va poder comptar amb el seu representant per motius d’agenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.