fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Circuit Local de Curses Populars arranca en menys de 15 dies a Borriana

El Circuit Local de Curses Populars arranca en menys de 15 dies a Borriana

Obertes les inscripcions de la Carrera Solidària 5K i el Maraclot

A menys de quinze dies perquè arranque el Circuit Local de Curses Populars de Borriana, ja està tot llest perquè els participants facen la reserva en el calendari per a les sis carreres amb les quals explicarà enguany el circuit. Tal com ha explicat l’edil d’Esports, Vicent Granel, el nombre de carreres s’ha concentrat en sis amb l’objectiu de donar als participants l’oportunitat necessària per a participar de les millors proves que es realitzen a Borriana.

Així doncs, la primera de les proves que donarà el tret d’eixida serà la Carrera Solidària 5K el pròxim 1 de maig a les 10.30 hores des del col·legi Salesians de la localitat, i per a la qual ja s’han obert inscripcions. Els Cooperadors Salesians tornen a estar al capdavant de l’organització de la prova, per a destinar la recaptació a un projecte per a Àfrica. El 4 de juny, tindrà lloc la Maraclot, amb la novetat d’avançar a les vuit del matí l’inici de la prova per a evitar les altes temperatures als últims participants, ja que de nou la prova es dividirà en quatre relleus, per a completar els 42K en el paratge natural de Borriana. Les inscripcions per a participar en la Maraclot estan obertes des de l’1 d’abril. El 13 d’agost serà la cita amb la XVI edició de la Volta al Clot, que consta de dues voltes al paratge natural, 6K. El 10K Ciutat de Borriana-Creu Roja, és una de les proves que s’ha fusionat per a poder millorar tant l’organització com l’augment de participació, i que tindrà lloc el 24 de setembre. La penúltima prova del circuit serà l’aposta per la celebració d’una mitja marató a Borriana amb el club d’atletisme Buris-Anna de la localitat, creat fa any i mig per al 22 d’octubre. El temps va impedir la seua celebració l’any passat, i per a aquesta edició la mitja marató de Borriana recorrerà els atractius més emblemàtics de la ciutat passant pel Port, les platges de Borriana o el Clot, per a més tard accedir als principals carrers de la ciutat en una prova que tindrà lloc el 22 d’octubre”. Per a completar les sis carreres que enguany conformen el Circuit Local de Curses Popular, se celebrarà la tradicional Sant Silvestre, que es convertirà enguany en la “Cursa de la Loteria”, ja que se celebrarà el 22 de desembre amb la intenció de no saturar la programació de carreres solament durant el dia de Sant Silvestre.

Les inscripcions per a les dues primeres proves estan ja obertes, i els guanyadors del circuit, igual que en la primera edició, tindran el seu moment en la Gala de l’Esport que s’organitzarà en el mes de gener. Enguany, Vedat Castelló, Clinica Granell, Infiesport, i Evasion Running, que s’encarregarà del crono de totes les carreres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.