fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

El Club Atletisme Sagunt presenta la VII Sant Silvestre Ciutat de Sagunt

El Club Atletisme Sagunt presenta la VII Sant Silvestre Ciutat de Sagunt

Esta prova familiar i solidària, que se celebrarà el 27 de desembre, recollirà aliments per a Càritas.

Els principals carrers de Sagunt acolliran demà la setena edició de la Sant Silvestre Ciutat de Sagunt que organitza el Club Atletisme Sagunt en col·laboració amb l’Ajuntament de Sagunt. Es tracta d’una prova no competitiva oberta a tota la ciutadania, l’objectiu de la qual és que les famílies puguen gaudir del recorregut de 2 km. A més té una funció social i inclusiva, ja que es tracta d’una carrera solidària que col·labora amb Càritas Sagunt.

La prova, patrocinada per Family Cash, començarà el dia 27 a les 19.30 hores i tant l’eixida com la meta seran en la plaça Major de Sagunt. Comptarà amb un recorregut de poca dificultat inferior a 2 km, que transcorrerà pels carrers principals de Sagunt.

Les inscripcions es realitzaran el mateix dia de la carrera en una carpa que se situarà en la plaça Cronista Chabret d’11 a 13 i des de les 17.30 fins 15 minuts abans del començament de la prova. Per a poder inscriure’s, s’hauran d’entregar 2 quilos d’aliments no peribles, que seran donats íntegrament a Càritas Sagunt.

El delegat d’Esports, Javier Raro, ha destacat el caràcter lúdic i solidari de la carrera: «Animem a tota la ciutadania a participar-hi, ja que es tracta d’una carrera solidària, divertida i de recorregut senzill, en la qual es pot participar amb xiquets i disfressats. Un esdeveniment que unix diversió, integració, esport i solidaritat».

Per altra banda, el president del Club Atletisme Sagunt, Antonio Antonino, ha incidit també en estos mateixos aspectes de la prova: «La diversió de tota la família està assegurada. La carrera es pot fer amb disfressa, corrent, caminant, amb bicicleta o patins. L’objectiu és passar-ho tan bé com siga possible i ser solidaris, col·laborant amb aliments per als més necessitats».

El club preveu una participació aproximada de 600 persones, 400 xiquets i 200 adults. Pel que fa als obsequis, tindran premi els primers absoluts en categoria femenina i masculina. També obtindran premi les 3 millors disfresses individuals i grupals.

Leave a Reply

Your email address will not be published.